icon

11 mesačný zjedol vločky s jahodovým jogurtom. Je to ok?

ivka82
15. feb 2012

viem že jahody sú velký alergen, ja som si robila pre seba a zabudla som, že tam mám jahodový jogurt a dala som pár lyžičiek aj malému:( prosím poradte

Strana
z2
stardust
15. feb 2012

ze sa jahody pokladaju za velky alergen, neznamena ani zdaleka, ze na ne musi byt alergicke kazde dieta 😉

kvetinqa
15. feb 2012

Jahodovy jogurt okolo jahod ani len nesiel, takze by som to neriesila...

monika15
15. feb 2012

neboj, moj mal 7 mesiacov ked mi ju ukradol zo stola a tak pekne ju schrumal heheheheheh

adusska
15. feb 2012

ja si myslim,ze sa nic nemoze stat...ako uz kocky pisali vyssie...je to len jogurt...moj maly mal pol roka a uz jedol segediiin 🙂 a je tu, zivy zdravy a stastny... 🙂)) ved ked my sme boli deti tak nase mami sa neriadili knihami a lekarmi....co najskor nas dali na milaciky a normalne jedlo a sme tu 🙂 cely tento boom s alergiami je podla mna prehnany, v dnesnej dobe su hadam na jednu vec aj dve alergie....

henulienka
15. feb 2012

Uvidíš ako zareaguje, ale inak by to vadiť nemalo, ja som už o takom čase jahodové veci deťom dávala. Ak mu jahody budú vadiť, ta to zbadáš, bude mať žihľavku jak ďas, ale na to stačí fenistil gel + kvapky o pár dní je to preč. A do budúcna budeš vedieť 😉

riamim
15. feb 2012

A to ktorý jahodový jogurt obsahuje skutočne aj jahody???

tinusi
15. feb 2012

Baby, nebláznite! Ak nie je vyslovene alergický na jahody, tak je to úplne v pohode, pár lyžičiek mu nijako neublíži, radšej skôr ale po troške ako neskôr a veľa.

kathrin6
15. feb 2012

Ja by som sa koli tomu nestresovala. Ved aj mliecne kase pre deti su s jahodovou prichutou a to su uz od ukonceneho 6ho mesiaca. nebala by som sa.

irsina83
15. feb 2012

podla mna nic sa nestane, lebo dzem jahodovy je mensi alergen ako cestve jahody a este nehovorim o kupovanych dzemoch a tych co su v jogurtoch.... 😉

Strana
z2