2-ročný syn chce stále jesť, kvôli váhe stále nechodí sám
Ahojte mamicky. Idem si po radu. Syn od narodenia chce stale jest. Ked dopapa hned o 5 minit mnam mnam. Nemozem pri nom jest ja ani manzel lebo ked pocuje ze nieco zasuchota hned vykukne. Mava zachvaty revu za jedlom take ze az nohami kope. Od rana do vecera nepocujeme nic ine len mnam mnam. Ide o to ze nas syn nema zaujem ani o okolity svet. Ma 2 roky a stale nechodi len sa pridrziava. Zacali sme s nim chodit na rehab. Cele dni chce len lezat jest a cmulat palce. Nemozeme ho nechavat ani jest pri sestre (dvojicke) neraz sa stalo ze jej zjedol. Ked mu dame aj papat alebo nieco podame do ruk strasne sa mu trasu ruky za jedlom.a do 1 minuty je vsetko prec Mal problem sa naucit sam sadnut. Doktor nam povedal ze mu to ide tazko lebo je pribraty . Rosim Vas mamicky mate rovnaky problem? Som zufala... ako to riesit?
Nechcem ťa strašiť, nie som lekár. Kamarátka v rodine mala niečo také a chlapcovi zistili Prader-Williho syndrom/ nazov som teraz vygooglila/.
Žiadaj si geneticke vysetrenia, nech vieš na com si.
Bodaj by som sa mylila
Môj brat tiež stále chcel jesť. To nebolo nič iné len spánok a fľaša v ústach a bol pekne tučnučký. Zjedol dva krát toľko ako ostatné deti a mama mu vždy dala keď pýtal. Teraz v dospelosti je chudý ako patyk 😀
Aj mňa hneď napadol Prader-Williho syndróm.
@dominikamacakova pochopim ak dieta chce jest. Ale moj syn je iny ako matka vidim ze nieje nieco v poriadku. Nezaujima sa o okolity svet... hracky sestra hranie. Jeho svet je jedlo. On este ani nezje a uz hovori mnam mnam. Ked mu davame jest sa tesi na jedlo. Nikdy sa netesi na nic ine ani na hracky. Tesi sa este aj caju. V autobuse vo vlaku pozera ako jedia ludia a mrnci alebo hned cuca prsty. Ked vidi teba nieco zut hned pozera a zuje aj on. Je doslovne do pismena posadnuty jedlom
@stanulik33 netusila som ze nieco take je. A citala som o tom. A v noci uz ani nespim. Mam podozrenie lebo vela veci o tom vypoveda zial
Ahojte. Opat to tu otvaram. Bola som zo synom u doktora. Vysmial mna aj muza ze nas syn nema PWS a ze mu max zoberu krv kvoli stitnej zlaze. Vysledky v poriadku a to je vsetko. Stav sa nemeni syn ma rovnake problemy. Som zufala. Syn chodi aj na rehab. 2 krat do tyydna. Ale ked ideme von uz len pri dverach place lebo vie ze musi pesi. Myslite ze by zmena lekara pomohla? Alebo ma vsade vysmeju
@mamulik10 ahoj mozem sa spytat ako ste dopadli ?