3,5 % kravské mlieko verzus bezlaktózové 3,5% pre 2-ročné dieťa
Dobrý deň chcela by som z umelého mlieka prejsť na obyčajné mlieko. doma pijeme Bezlaktózové pretože nám chuti. nie sme alergický a dieťaťu dávame odjakživá rôzne jogurty či kaše Takže v poriadku aj zvláda on mlieko ale včera sme prvýkrát vyskúšali kravské mlieko (žiadne fľaky vyhádzanie alebo niečo ani bolesti bruška neboli) len má riedku stolicu. Na jednej strane je to super pretože nedávno sme mali problémy s tvrdou Stolicou ale teraz neviem či mu to obyčajné mlieko uškodilo alebo mám ešte vydržať pokiaľ neplače ani nič podobné.
Ja som davala isty cas krabicove. No vratila som sa nazad k UM.
zo dva dni nedaj a potom daj a skontroluj stolicu a uvidiš či to robi mlieko ak ano chodˇna bezlaktozove a objednaj ho na gastro
Osobne by som nevylucila laktózu, keď dieťa nemá s ňou problém. Nie je dobré takto vylucovat, dieťa si ma zvyknúť na všetky zložky potravín. A riedka stolica po prvom raze nič neznamena a ešte k tomu keď nemá bolesti bruska

@mama4444 dávam UM moja bude mať 3 roky a nemienim prestať ma tam všetko čo potrebuje takže aspoň večer a ráno ma občas kakao alebo čisté obyčajne krabicove no nepreháňam to lebo mám pocit že ju zapeka trocha. . .