icon

7 mesačný dojčený syn odmieta príkrmy aj čaje.

majuska451
31. okt 2019

Žienky poraďte môj syn bude mať o 10 dní 7 mesiacov. Ešte ho dojčim,ale čo sa týka príkrmov nič mi nechce,občas sa mi podarí jednu dve lyžičky a koniec. Ani fľašu s čajom,alebo vodou mi odmieta,ochutná a ten kyslý výraz tváre hovorí za všetko.Skúšam to už asi dva mesiace. Zo začiatku som mu skúšala výživky neskôr som mu dala aj piškótku, vývar, polievočku, dráčik postupne po trošku.

Strana
z2
majuska451
autor
3. nov 2019

@ukulela ďakujem už som si to uvedomila začala som zeleninou tri dni mu dávam rovnakú a hlavne čerstvú uvarenú,aby si zvykol na chuť potom prejdem na ďalšiu a pôjdem pomaličky. Trošku ho musím oblbnuť,lebo ustočka mi nechce otvárať,ale dám mu 2-3 krát na cumlík,vtedy potiahne a to mi stačí na začiatok.Nebudem mu pchať na silu,keď nechce. No doktorka malý taký prípad, tak preto mi to vravela,aby som skúsila,ale nemám toľko mliečka,takže nepraktizuneme to. Zatial sme nastavený na sirupe z nemocnice,ktorý postupne zmenšuje davku,tak som zatiaľ rada.A sme sledovaný v Martinskej nemocnici,kde ideme aj toho mesiaca na kontrolu,tak dúfam že to tak pôjde ďalej a nezhorší sa to. Tak nás drobec mal dnes stolicu po 16 dňoch.Probiotika mu dávam tiež každý deň

majuska451
autor
3. nov 2019

@ukulela prosím a tie ovsené vločky pomlieť ? Ďakujem

cica8
3. nov 2019

@ukulela by si sa divila co všetko dokáže materské mliečko.... 😉😉😉😉

ukulela
3. nov 2019

@majuska451 Vločky som dávala tak za lyžičku k zelenine variť a potom som to spolu rozmixovala. Aj s ovocím som tak robila, keď som varila jablko, či hrušku. Alebo som ich samé rozvarila na kašu a mixla s banánom, či jogurtom bielym.

ukulela
3. nov 2019

@cica8 nedivila. Viem, že radia kvapkat do nosa, či do očí pri infekcií. Ale toto by som nepraktizovala.

majuska451
autor
4. nov 2019

@ukulela ďakujem

Strana
z2