7 mesačný dojčený syn odmieta príkrmy aj čaje.
31. okt 2019
Žienky poraďte môj syn bude mať o 10 dní 7 mesiacov. Ešte ho dojčim,ale čo sa týka príkrmov nič mi nechce,občas sa mi podarí jednu dve lyžičky a koniec. Ani fľašu s čajom,alebo vodou mi odmieta,ochutná a ten kyslý výraz tváre hovorí za všetko.Skúšam to už asi dva mesiace. Zo začiatku som mu skúšala výživky neskôr som mu dala aj piškótku, vývar, polievočku, dráčik postupne po trošku.
@ukulela prosím a tie ovsené vločky pomlieť ? Ďakujem
@majuska451 Vločky som dávala tak za lyžičku k zelenine variť a potom som to spolu rozmixovala. Aj s ovocím som tak robila, keď som varila jablko, či hrušku. Alebo som ich samé rozvarila na kašu a mixla s banánom, či jogurtom bielym.
@ukulela ďakujem

@ukulela ďakujem už som si to uvedomila začala som zeleninou tri dni mu dávam rovnakú a hlavne čerstvú uvarenú,aby si zvykol na chuť potom prejdem na ďalšiu a pôjdem pomaličky. Trošku ho musím oblbnuť,lebo ustočka mi nechce otvárať,ale dám mu 2-3 krát na cumlík,vtedy potiahne a to mi stačí na začiatok.Nebudem mu pchať na silu,keď nechce. No doktorka malý taký prípad, tak preto mi to vravela,aby som skúsila,ale nemám toľko mliečka,takže nepraktizuneme to. Zatial sme nastavený na sirupe z nemocnice,ktorý postupne zmenšuje davku,tak som zatiaľ rada.A sme sledovaný v Martinskej nemocnici,kde ideme aj toho mesiaca na kontrolu,tak dúfam že to tak pôjde ďalej a nezhorší sa to. Tak nás drobec mal dnes stolicu po 16 dňoch.Probiotika mu dávam tiež každý deň