9-mesačné dieťa odmieta mlieko: Ako riešiť výživu?
Ahojte. Mala ma 9 mesiacov. Uz niekolko dni odmieta tahat z flase (menila som aj flasu aj rychlost cumla a nezabralo). Ale natieklo do nej vzdy cela davka (naplnili sa usta a prehltla)
Ale posledne 2 dni uz nepusti dole krkom nic.
(Vraj deti odmietaju tahat ked bolia dasna atd)
Bojujeme s prikrmami. Lebo nechce otvarat usta cize ju saliem nejako a otvori, supnem lyzicu. Nastastie nevypluje klop klop klop. Vodu tiez trochu popije.
Len prva dcera zasa bola mliekova dlho dlho.
Cize nemam predstavu kolko prikrmov denne staci takemu 9m babu.
Prosim ak mate skusenosti s nemliecnymi detickami.
Kolko cca za den popapali Vase deti ? Co im davate ?
Napr vcera mala kasu potom az obed prikrm masovo zeleninovy a potom zas kasu a vecer trosku mlieka natieklo (malo).
Ovocie jej nesmakuje. Mozem jej davat aj 2x.za.den prikrm ako na obed ? Napr ma veceru?
@miimss ma 9 mesiacov a nema este ziadny zub. Obhryza vsetko extremne. Tak dufam, ze to bude tym. Zje mi prikrm ked ju osaliem, drzi tycinku ide na nu otvorit usta tak sa predbehnem a supnem lyzicu s prikrmom. Nastastie prehltne. Dobrovolne ale neotvara usta.
Jogurty nejdu, ovocne nejdu.
Ona mavala obdobia, ze odmietala mlieko. Ale teraz ani tuk. Dufam, ze je to len prechodnd.
Lebo neviem ci jej staci to co do nej dostanem, ci kasa, ci prikrm. Myslim vyzivovo. Pretoze jej to evidentne staci. Ale to co musim pre to spravit je boj.

@matiska15 a nejdú jej zuby??? Alebo by som skúsila ešte b-complex u nás to vždy zabralo keď veľmi nechcela jesť. A jogurt si skúšala? Ani vyzivy nechce? Polievky?