Aká bola reakcia vašich 5-mesačných detí na citrón?
Ahojte maminky, čisto len štatisticky 🙂 tie, ktoré ste dávali ste vašim drobcom v rozmedzí 5. a 6. mesiac skúšať olízať citrón, aká bola reakcia, keď ho jedli? Ako sa tvrárili? (prosím, len naozaj tie, ktoré dávali, nie typy komentárov, či sa sme a kedy sa smie a nesmie..) Ďakujem
Ťažko povedať akú reakciu čakáš. Ako podľa mňa sa škerí asi každé, no to sa nedá len tak zaradiť, ako by sa malo chovať. Nechápem celkom čo otázkou sleduješ
Neviem co tym sledujes ci druhym detom nieco ne/chuti :D ale ok. Synovi vzdy citron chutil, aj neteriam a synovcom. Btw je to alergen a aj keby nebol, rozpusta sklovinu takze napriek strasnej srande ako sa tie deti ksichtia si to mozte odpustit
@majciky damik sa netvaril nijak, ale potom som mu to uz nedavala, naco 🙂 Teraz ked mu to da niekto olizat zacne sa kscihtit :D
Ja som dávala len pár kvapiek do čaju a tvárili sa normálne. Mne to kázal lekár, aby som aj citrusy takto skúšala postupne.

@majciky dietatu som dala až okolo 10 mesiaca mandarínku, pomaranč. Osobne nevidim dôvod dávať dietatu olizovať citrón, maximálne kvôli nejakej priblblej fotke alebo videu a riskovat, že mu tým zhnusim jedlo?? Keďže sú citrusy velky alergén, nedavala by som ich určite tak skoro..