Aké jedlo pre ročné dieťa?
Dobrý deň, prosím Vas ake jedlo ste davali rocnemu dietatu? Myslim napr. syry..aky druh? znacku...ryby ake?Lebo mam pocit, že moja mala ma skoro stale to iste...
@misana84 ja davam z ryb tipaliu, halibuta, lososa. Ale kupujem to iba v yeme v bratislave. Mam z nich pocit, ze tie veci su kvalitne a nestoji im to tam tyzden na pulte. Syry moje dieta miluje.. zacala som s lucinou na chlebik, potom mozarellu, eidam platkovy neudeny- znacku karicku ma najradsej. Skusala uz aj chedar ale ten jej nechutil. Kludne jej ponukni tie klasiky a sama uvidis, co jej pojde.
@misana84 no hej, niektoré syry su naozaj gebuzina ked si pozries zloženie. Z tych zdravšich napr. je lučina, baby bell, mozarela. Ryby ja nedavam, malý ma alergiu aj muž, s tym ti neporadim. Inak ročne dieťa uz moze vacsinou všetko co vy, no a ked chces zdravšie, treba sledovať zloženie a pôvod potravín. Ale v roku som ja velmi zvlášť pre malého nevarila.

@misana84 kľudne jej davaj čo jej chutí, môj synček napriklad nechce žiadne syry, jediné zje syrovu omáčku s cestovinamy , skúšaj jej dávať všetko neboj sa toho a uvidíš čo jej bude chutiť.