icon

Aké jogurty dávate 6 mesačným deťom?

11jannka11
6. mar 2012

doktor my povedal ze mozem malemu davat jogurty aku znacku mu mozem dat,smotanove este nie.Viete odporucit daky 😀

Strana
z3
moniciak
28. máj 2012

Netreba sa ponáhľať s jogurtami ale začať bielym určite 🙂

zuzkalenka
15. jún 2012

zvolenský jogurt biely a daj do neho lekvár ja som to tak robila a mojej malej to veľmi chutilo 🙂

mia___
15. jún 2012

@zuzkalenka: co ti sibe? 6mesacnemu dietatu davat lekvar?

veroneska13
17. júl 2012

v obchode je vela jogurtov na vyber ja si robim sama domaci jogurtik ako niekedy a pridavam don ovocie, džemiky a spirulinku mnamky a tiez sme s najmladsou dcerkou zacali papat jogurtiky ked mala osem mesiacikov 😉 😎 😎

maminka30
17. júl 2012

ahoj,ja by som odporučila jednoznačne zvolenský.....pri mojich 4ratolestiach som ich už vyskúšala kopu,ale tento je naším favoritom.je síce drahší ale naše detičky si to zaslúžia no nie? 😉

mv1
17. júl 2012

naša nechce žiadny 🙂 máme asi čas 🙂

zubrienka1
17. júl 2012

ziadne, este je skoro 😉 az od ukonceneho 8. mesiaca. potom najlepsie biely smotanovy 🙂

dejnas
17. júl 2012

naši drobci začali s jogurtami približne od 8 -9. mesiaca a jednoznačne ... zvolenský 🙂

brumka
17. júl 2012

jasom zacala s jogurtami neviem ci nie 9-10m a cistu nesladenu aktiviu, a ovocne po roku

lauricka
17. júl 2012

v takom veku ziaden alebo len nejaky kvalitny biely zakysany alebo Acidko, aj to podla mna moc netreba...dr. mala na to nejaky dovod, ze ti to odporucila? Ved si kukni nieco o prikrmoch v tomto veku, je toho vsade na mraky, si poradis aj bez dr.

vinifred
17. júl 2012

..žiadne..

miskaatinka
18. júl 2012

No mi máme pár dní po ukončenom 9 mes. a práve dnes sa chystám prvý krát jej dať biely sabi smotanový tak uvidíme ako to dopadne 🙂 skôr som jej nechcela dávať som za názor že všetko pekne postupne 🙂 a z pribináčika a termixu je osobne aj mne zle je mi z nich ťažko na žalúdku tak to určite nie .....vyskúšame až po roku .....uvidíme ako nám to pôjde s jogurtom ........

majonka79
26. júl 2012

Určite v 6 - mesiaci žiadny. Veď vtedy začínajú kojené detičky ešte len s prvý príkrmom. Dokonca kojené deti až v 13. mesiaci. nekojené deti po 8. - 9. mesiaci.
Moja Natty bude mať zajtra 10. mesiacov a dnes ideme skúsiť prvý krát. Máme Bánovsky smotanový a Zvolenský. Tak uvidíme. Už sme chceli začať skôr, len kvôli zúbkom neustále hnačkovala, tak som jej nechcela zaťažovať žalúdok.

Strana
z3