Aké jogurty dávate 6 mesačným deťom?
doktor my povedal ze mozem malemu davat jogurty aku znacku mu mozem dat,smotanove este nie.Viete odporucit daky 😀
zvolenský jogurt biely a daj do neho lekvár ja som to tak robila a mojej malej to veľmi chutilo 🙂
@zuzkalenka: co ti sibe? 6mesacnemu dietatu davat lekvar?
v obchode je vela jogurtov na vyber ja si robim sama domaci jogurtik ako niekedy a pridavam don ovocie, džemiky a spirulinku mnamky a tiez sme s najmladsou dcerkou zacali papat jogurtiky ked mala osem mesiacikov 😉 😎 😎
ahoj,ja by som odporučila jednoznačne zvolenský.....pri mojich 4ratolestiach som ich už vyskúšala kopu,ale tento je naším favoritom.je síce drahší ale naše detičky si to zaslúžia no nie? 😉
naša nechce žiadny 🙂 máme asi čas 🙂
ziadne, este je skoro 😉 az od ukonceneho 8. mesiaca. potom najlepsie biely smotanovy 🙂
naši drobci začali s jogurtami približne od 8 -9. mesiaca a jednoznačne ... zvolenský 🙂
jasom zacala s jogurtami neviem ci nie 9-10m a cistu nesladenu aktiviu, a ovocne po roku
v takom veku ziaden alebo len nejaky kvalitny biely zakysany alebo Acidko, aj to podla mna moc netreba...dr. mala na to nejaky dovod, ze ti to odporucila? Ved si kukni nieco o prikrmoch v tomto veku, je toho vsade na mraky, si poradis aj bez dr.
..žiadne..
No mi máme pár dní po ukončenom 9 mes. a práve dnes sa chystám prvý krát jej dať biely sabi smotanový tak uvidíme ako to dopadne 🙂 skôr som jej nechcela dávať som za názor že všetko pekne postupne 🙂 a z pribináčika a termixu je osobne aj mne zle je mi z nich ťažko na žalúdku tak to určite nie .....vyskúšame až po roku .....uvidíme ako nám to pôjde s jogurtom ........
Určite v 6 - mesiaci žiadny. Veď vtedy začínajú kojené detičky ešte len s prvý príkrmom. Dokonca kojené deti až v 13. mesiaci. nekojené deti po 8. - 9. mesiaci.
Moja Natty bude mať zajtra 10. mesiacov a dnes ideme skúsiť prvý krát. Máme Bánovsky smotanový a Zvolenský. Tak uvidíme. Už sme chceli začať skôr, len kvôli zúbkom neustále hnačkovala, tak som jej nechcela zaťažovať žalúdok.

Netreba sa ponáhľať s jogurtami ale začať bielym určite 🙂