icon

Aké kravské mlieko podávať dieťaťu?

steffi123
19. nov 2013

Ahoj, chcem sa spýtať niektorej z Vás, aké kravské mliečko mám radšej dávať svojmu 2 ročnému synovi polotučné, alebo radšej plnotučné? Doposiaľ som dávala polotučné, len sa mi zdá, že možno plnotučné má viac výživy, aj keď som raz počúvala v televízii doktora Bukovského, ktorý tvrdil, že radšej podávať deťom polotučné mlieko...že- vraj do budúcnosti zamedzíme obezitu u dieťaťa, lebo vtedy bola tam debata o obezite. Skúšala som už aj dávať plnotučné mlieko, ale moc mi to nechcel, možno by si časom zvykol....tak neviem...rada by som chcela vedieť aj iný názor od Vás, budem rada, ak mi napíšete....ďakujem

Strana
z2
ktore
12. dec 2013

@letasi dakujem ti moc..

babula
23. jan 2014

tak pridam aj ja svoju skusenost,syn ma 2,5 roka.doteraz sme davali Hami , lebo ja nie som moc zastanca mliecnych výrobkov - starsi syn mal docasnu neznasanlivost BKM a obidvoch synov mliecne výrobky zahlienuju a hlavne v zime su potom stale soplavi. tak sme chceli prejst na kravske mlieko teraz. no ale dala som mu krabicove plnotucne a maly bol taky zapeceny ze dnes sa po 5 tich dnoch trapenia vykakal so slzami v ociach a to som do neho rano naliala teply ananasovy dzus aby ho pohlo. 4 dni zle spaval, v noci krical cikat,kakat lebo ho tlacilo brusko,tak kaslem ja na cele kravske mlieko. ja osobne ho tiez neznasam a zijem aj bez neho a dokonca lepsie ako s nim.. 😖

Strana
z2