icon

Aké máte skúsenosti s keramickou panvicou?

sonicika
21. dec 2013

su dobre? co casom?

laura0
21. dec 2013

moja kamoska ju má ,pytala som sa jej nedavno ci je spokojna ,ze nie ,lebo sa na nu vsetko priliepa....chcela som si ju kupit aj ja ale odradilo ma to velmi....

raichel
21. dec 2013

Dobry vecer.Mam znamych,ktory maju keramicke panvice od Delimano a velmi si ich chvalia....ja som tiez kupila panvice keramicke Delimano ako darcek mam na nich 5rocnu zaruku,ale nevydrzala som a odskusala,aj ked prvy krat som velmi spokojna...uz sa tesim ako v nich budem varit 🙂 ....

myrca_m
21. dec 2013

ja mám tiež keramické panvičky - jednu hladkú a jednu grilovaciu a som spokojná 🙂

dijefcatko
21. dec 2013

len tie najlepšie 😵 kupovala som si väčšiu, aby bola aj namiesto woku a je taká super, že v tom robím všetko, čínu, kuraciu pečeň, soté a vyťahujem ju aj kvôli praženici, oplatí sa, lebo ju umyjem jedným ťahom, nič sa na ňu nenalepí. Vyprážam v nej, robím palacinky, proste všetko. Polovicu riadu už ani nepoužívam, ako mám túto panvicu. Takže vzhľadom na jej využitie považujem jej cenu 28eur za maličkosť. Ja teda určite len odporúčam.

zazalienka
21. dec 2013

ja mám jednu veľkú so skleneným deklom a je parádna.. hlboká a a veľká, len sa v nej nesmie na plný plyn, potom jasne že prihára.. s mierou s plynom a je perfektná.. aj dnes som robila dusené stehná..

pipinka4
21. dec 2013

@sonicika no moja mamina ju ma a je nadmieru spokojna a dokonca si kupila este aj keramicke hrnce.na panvici robila lokse a boli vynikajuce nic sa jej neprilepilo a hlavne je ze netreba pouzivat vela oleja ona iba rozprasovacom nastrieka olej a robi.tento rok sme ju kupili svokre na vianoce uvidime ako bude ona spokojna 🙂 ja by som odporucala a chystam si ju aj ja kupit 🙂

vulka
21. dec 2013

ja mám takú menšiu a som maximálne spokojná. Svokra má ale vačšiu a tej sa po nahriatí pokriví dno, takže úplne nafigu.

geenna
21. dec 2013

my mame uz druhu a teda total nespokojnost strasne sa lepi

bambinkaa
21. dec 2013

aj keramicke hrnce aj panvica s bielim dnom, maximalna spokojnost, ine uz ani nechcem

awalancha3
22. dec 2013

mam len jeden hrniec (rajnicu) na čaj..... ale tak nejako som si v nej zvykla robit vsetko, lebo sa potom lahko umyva, chudatko malé, je to najvytaženejší riad čo mám..................ale pozor... nekupovat tie najlacnejsie, radsej znackové...

janikes
22. dec 2013

my sme kupili palacinkaren Delimano a strasne sa lepilo, tak sme ju reklamovali a bez problemov nam ju vymenili za inu, a ta je super, nelepi a palacinky su super 🙂

miriama11
22. dec 2013

ahoj delimano su super ale tie lacnejsie z tescoma su nanic.inak sa velmi dobre umyvaju ale nesmu do mycky .

d_anica
22. dec 2013

Ja mám 4 keramické panvice od 2 výrobcov, už 3 roky. Dve majú biely povrch, tie sú super a potom mám dve s čiernym povrchom- palacinkár a hlbšiu panvicu, a na tej sa mi po cca 2 rokoch začalo prichytávať. Ale s ostatnými som max. spokojná.

alen31
3. jan 2016

Mne sa keramicka panvica neosvedcila. Stratila svoju neprilnavost po niekolkych pouzitiach. 😢

1234lubka
3. jan 2016

prvy rok fungovala super, teraz ju mozem pouzit tak akurat na vyprazanie z litrom oleja lebo vsetko sa na nu neskutocne lepi. No blbost tak ako keramicke noze...prvy rok super skvele a potom..niet nad klasiku. Ale priznavam ze neboli to znackove veci. Panvica zo sivym dnom, noze banquet. Mozno je to delimano dobre