icon

Ako bezpečne zaviesť dieťaťu vanilku?

baska2244
14. dec 2024

Ahojte, mamičky,
ako, prosím, zaviesť 10 mesačnému chlapčekovi vanilku?
Vanilkové jogurty, kaše či keksíky skúsať nebudeme, zatiaľ pridaný cukor nekonzumuje a ešte sa mu chcem vyhnúť. Okrem toho vo veľa prípadoch ide o vanilín, nie vanilku.
Tak teda vo forme vanilkového struku? Pridať trochu do kaše? Trošku som sa zarazila, že ako na to, keďže okrem struku poznám len vanilkový cukor a arómy, ktoré teda pre bábo vhodné ešte nie sú.
Poradíte, prosím? 🫣😊

Strana
z2
lienka.7
14. dec 2024

@h2 na nic. Výmysel "akcnej" matky 🤦‍♀️

guliver19
15. dec 2024

@baska2244 boze dnesne matky si preposrate zo vsetkeho😁ze novu chut vaniklu ako zaviest, keby robila kazda mater taketo ofuky pri kazdej chuti tak ludstvi by hluplo enormnou rychlostou. Troska zvolni a pouzivaj rozumna insiě

baska2244
autor
15. dec 2024

Ďakujem všetkým mamám, ktoré úprimne pomohli a poradili. Ako matka smrteľníčka možno nad niektorými vecami premýšľam viac ako je potrebné. Je hrozné ako dokáže zhejtiť žena ženu. Mne raz poradili, keď nám dieťa nechcelo jesť príkrmy, aby som mu dala rezeň a aj kinderčokoládu. Tiež som na to mala iný názor, ale vyvyšovať, vysmievať sa alebo urážať danú maminu, by mi teda ani vo sne nenapadlo.
Smutné…

lasitka005
1. jan 2025

@baska2244 nic si z nich nerob...dake trapky sa tu idu vyvysovat za to ze nesypes vanilkovy cukor dietatu do kase...a to som druhomatka...a mat prehladny zoznam co dieta uz jedlo,co ma zavedene urcite nie je na skodu...strasny trapas tieto zeny..kludne sa zamyslaj kolko chces je to tvoje dieta...kamoska raz odstavovala detom granatove jablko...ostala som trochu prekvapena,ci sa to oplati...jej odpoved bola,ze zrniecka este nemozu a ano tej stavy mala za stamprlik...a co..

maminkadeticiek
1. jan 2025

To aj mne tak hrabalo na hlavu pri mojich detoch???Ze vanilka 😆😆

anickaaa6aaa
1. jan 2025

Ja neviem ale zavadzať vanilku… či ja viem. Mám asi šťastie že som mala syna pomerne mladá a držala som sa len tých hlavných potravín čo a kedy asi… syn ako malý nemal rad sladké.. ale nikdy sme mu nič nezakazovali tak sa nešiel pototo že vau čokoláda…

Strana
z2