icon

Ako prejsť z pyré na kúsky jedla?

25. apr 2025

Ahojte, prosím ako ste prechádzali z pyré na kúsky ? Malý pomerne nezje toho veľa len vyskúša. Rožok vie rozžužlať, občas odkusne viac a to mu vyberiem. Syr mám pocit že zlhtne, banan popučený v pohode aj odkusne maly kúsok keď ho vidí mňa jesť. Znesie aj nejakú malu cestovinu v obede, popučený zemiak. Ale ostatným sa davy aj keď mu dám ja kusnuť keď pýta odomna.

viestta
25. apr 2025

prestan mixovat ale zacni pucit vidlickou. A rozky sa davaju detom suche, nie cerstve aby si neodhryzli velky kus, s ktorym sa mozu zadusit.

kp7333
25. apr 2025

Prejdi od mixovanej stravy na popucenu. A potom postupne cele kusky zeleniny...atd.

nikpa
25. apr 2025

Začni už len pučiť vidličkou. Najprv dohladka a postupne nechávaj kúsky

ninka99865
25. apr 2025

Aký je stary?

deti95060810
25. apr 2025

ak už má viac ako rok tak to bude problém ....
neskutočne sme s tým bojovali, ani lekári nevedeli pomôcť.

ivangeline
25. apr 2025

A jedzte spoločne! ;)

kristinavl
25. apr 2025
@deti95060810

ak už má viac ako rok tak to bude problém ....
neskutočne sme s tým bojovali, ani lekári nevedeli pomôcť.

@deti95060810 a ako ste to zvladli? Moja ma rok a mesiac a teda nepozuje mi nic aj sme skusali vsetko mozne len to prehltne potom ju napne a vygrca sa a rozok iba zuzle😭

autor
25. apr 2025

Tiež ma rok a radi by sme to doma zmenili. Jedenie spoločne nepomáha k ničomu len sa nikto nenajeme 😀

som_realistka
25. apr 2025

skús iba roztláčať vidličkou, a nechávaj najskôr maličké hrudky, potom trošičku väčšie. Nám detská lekárka odporučila od začiatku iba roztláčať vidličkou zeleninku. Nikdy som nedávala rozmixované ani roztlačené úplne nahladko. Hladké dostávali iba nastrúhané jablko s piškotkou. Jedli sme spolu, ale u nás nikto nemal sklony rozhadzovať jedlo. Také, že sem tam jej niečo vypadlo z lyžice alebo vidličky nerátam, to boli nehody. 🙂

autor
29. apr 2025

Zatiaľ mi to moc neprechádza. Ale robím teda vidličkou 😀 len by ma zaujimalo ako robiť mäso ? To som rozmixovala lebo neviem ako inak. Ryba sa dá pekne.

autor
24. máj 2025

Pekne papa popučené a mäso natrhané. Len teda keď som skúšala aj nechávať väčšie kúsky tak počujem ako to zlhtne. Je trocha problém keď chce odomna alebo sme niekde mimo domov