Ako prejsť z pyré na kúsky jedla?
Ahojte, prosím ako ste prechádzali z pyré na kúsky ? Malý pomerne nezje toho veľa len vyskúša. Rožok vie rozžužlať, občas odkusne viac a to mu vyberiem. Syr mám pocit že zlhtne, banan popučený v pohode aj odkusne maly kúsok keď ho vidí mňa jesť. Znesie aj nejakú malu cestovinu v obede, popučený zemiak. Ale ostatným sa davy aj keď mu dám ja kusnuť keď pýta odomna.
Prejdi od mixovanej stravy na popucenu. A potom postupne cele kusky zeleniny...atd.
Začni už len pučiť vidličkou. Najprv dohladka a postupne nechávaj kúsky
Aký je stary?
ak už má viac ako rok tak to bude problém ....
neskutočne sme s tým bojovali, ani lekári nevedeli pomôcť.
A jedzte spoločne! ;)
ak už má viac ako rok tak to bude problém ....
neskutočne sme s tým bojovali, ani lekári nevedeli pomôcť.
@deti95060810 a ako ste to zvladli? Moja ma rok a mesiac a teda nepozuje mi nic aj sme skusali vsetko mozne len to prehltne potom ju napne a vygrca sa a rozok iba zuzle😭
Tiež ma rok a radi by sme to doma zmenili. Jedenie spoločne nepomáha k ničomu len sa nikto nenajeme 😀
skús iba roztláčať vidličkou, a nechávaj najskôr maličké hrudky, potom trošičku väčšie. Nám detská lekárka odporučila od začiatku iba roztláčať vidličkou zeleninku. Nikdy som nedávala rozmixované ani roztlačené úplne nahladko. Hladké dostávali iba nastrúhané jablko s piškotkou. Jedli sme spolu, ale u nás nikto nemal sklony rozhadzovať jedlo. Také, že sem tam jej niečo vypadlo z lyžice alebo vidličky nerátam, to boli nehody. 🙂
Zatiaľ mi to moc neprechádza. Ale robím teda vidličkou 😀 len by ma zaujimalo ako robiť mäso ? To som rozmixovala lebo neviem ako inak. Ryba sa dá pekne.
Pekne papa popučené a mäso natrhané. Len teda keď som skúšala aj nechávať väčšie kúsky tak počujem ako to zlhtne. Je trocha problém keď chce odomna alebo sme niekde mimo domov

prestan mixovat ale zacni pucit vidlickou. A rozky sa davaju detom suche, nie cerstve aby si neodhryzli velky kus, s ktorym sa mozu zadusit.