icon

Ako pridať lepok u bábätka s ABKM?

14. feb 2024

dobrý deň dcéra má 8m a žiaden zub a abkm..ako mám pridať lepok?

werony_n
14. feb 2024

Ja som kúpila kašu babylove v DM, ktorá obsahovala lepok a postupne som ju pridávala do jedla.

cookie29
14. feb 2024

a v com je problem ze nema zuby? prepac, to je ta najvacsia blbost aku som pocula, bohuzial je casta 🙂 deti papaju kusky (BLW) aj bez zubkov.

A teraz vazne, ak vies najst rozok ci kusok chleba, bez BKM, daj olizat a mas. Len na rozky pozor na zlozenie, niektore mlieko obsahuju. My sme z toho uz vyrastli, ale mala bola tiez ABKM

autor
14. feb 2024

@cookie29 ďakujem a prosím vás aký názov majú tie chleby?

pribinak
14. feb 2024

Chlebík je môžeš dať aj taký aký jedavas ty. Odrez jej kôrku a daj nech olizuje. Aj keď nemá zub, tak to nevadí. Ona to rozmoci slinami.
Nezabudaj dať piť vodu

autor
14. feb 2024

ďakujem baby a nemoze sa mi stym zadusit?

kp7333
14. feb 2024

Nam poradila doktorka zacat zahustovanim zeleninovych polievok krupicou.

pribinak
14. feb 2024

Veď daj kôrku a len kúsok makkej striedky.

Niekto pomelie ovsené vločky do jogurtu. Niekto dáva olilninovu kasu na večeru.

cookie29
14. feb 2024

aky bravas Ty, neviem ci dojcis a si na diete aj Ty alebo ci ste na komercnom preparate. Len pozor aby v chlebiku nebolo mlieko v niecom schovane, viem ze niektore rozky mavaju. A dieta to rozuzle dasienkami alebo rozmoci slinami.

cookie29
14. feb 2024

@pribinak na toto len jedna poznamka, nema sa zavadzat vecer pokial si pamatam. Takze obilninova kasa na veceru neskor, ale nie na zavadzanie. Alebo ju dat na desiatu

pribinak
14. feb 2024

@cookie29 Naša pediatrička s týmto nemala žiadny problém

vakatko
14. feb 2024

Ak má dieťa abkm s lepkom by som počkala.
Pozri info o Syndrom priepustného čreva.

cookie29
14. feb 2024

@pribinak no to by sa lekari museli najprv dohodnut 🙂 u nas to bolo dost zdoraznovane. Pri oboch, a viem ze to bol problem.

kris_tin257
14. feb 2024

Nám radila pediatricka pridávať do prikrmov krupicu tak sme zavádzali lepok pri oboch deťoch