Ako sa stať bio matkou?
dobrý deň mam dotaz moja dcéra by sa chcela stravovať bio ale neviem ako variť zdravé ale výživne jedla prosím o rady ďakujem ;)
@choco6 No komu ako... svokrovci si tiez pestuju svoje a hnoja prirodzene, proti skodcom maju vyluh z orechovych listov a pod.
Ano, niekedy vynimocne musia pouzit aj chemicky postrek, ked je naozaj invazia skodcov, ale inak sa snazia vsetko len ozaj prirodne.
Kedysi ludia nemali chemicke hnojiva ani postreky a pestovali... ano, je pravda, ze niekedy sa im nejaky druh neurodil, aj je pravda ze niekedy bol hlad, ale tak ked sa mi neurodia slivky, tak budem jest jablka a hrusky a pod.
@hikokk áno smejem sa lebo sa tu vyjadrujete ako keby to bola nejaka nikdy nevidena entita ako anjel alebo čert, ale my sa tu bavíme o niečom čo je všade okolo nás, o niečom o com sme tu už 3 pisali že sme si my na záhrade vypestovali a keď vy nie ste schopná vypestovať (s vašim rozumom sa uprimne ani nečudujem) tak si zájdite do lesa keď na to neveríte- stanete sa svedkom BIOovým.To nie je niečo na verenie alebo neverenie a normalne sa mi z vás mozog zastavil. No ale na to si ti človek na koniku musí zvyknúť, na tu absurditu co sú niektorí ľudia zo seba schopný dostať.
@hikokk To ci bio existuje alebo nie, to nie je zalezitost nazoru. Ak raz nieco vypestuje sbez pouzitia umelej chemie, tak sa to oznacuje ako bio.
Rovnako nie je zalezitost nazoru to, ci existuje virus covid ci nie. Aj ked vela ludi na pandemiu a virus neveri, nic to nemeni na fakte, ze ten virus tu je a existuje.
@annamama2 keď sa chce dcéra stravovať Bio, nech začne variť bio. (inak proti bio strave nemám nic, som za). Len nechápem tu nesamostatnost dnešných takmer dospelých ľudí, čo za nich rodičia chodia vybavovať brigády, chodia s nimi k lekárovi, pýtajú sa za nich na fóre, ako im majú navariť, aby boli chúďatka 16 ročne šťastné. Normálne som v 16 varila cez víkendy pre celú rodinu a žijem. Dcére by som dala peniaze nech nakúpi suroviny a navarí bio pre vás všetkých a máš pokoj
@annamama2 chce sa stravovať zdravo alebo bio? Zdravá strava je super vec, ale musí na to prejsť celá rodina, nie ze variť dcére zvlášť.
@annamama2 čiže nebude jesť nikde inde ako doma? ?Pretože už vidím tie reštiky,jedálne ,fasty bio hio....
@klarolinne ja veľmi rada varím a rada podporujem svoju dcéru takze nemám problém variť aj 4 jedla a som na ešte materskej
@annamama2 však ako myslíš 😊 len mne by sa nechcelo variť tie 4 rôzne jedla denne, a toľko byť pri sporáku, a to tiež rada varím 😂Ale ak to tebe vyhovuje, tak prečo nie 😊❤️ len teda vravím ze je rozdiel bio a zdravo sa stravovať. Bio je náročné, a osobne proste nič co si nevypestujes sama si nemôžeš byt istá, že je naozaj bio 🤷♀️

@hikokk tak si zájdite do lesa- ja som tento rok v lese zbierala jahody čučoriedky černice slivky morusu a huby. Keď pre vás bio neexistuje 😂🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️