icon

Ako začať s prvými príkrmami podľa knihy?

7. jún 2025

Ahojte, onedlho budeme mať pol roka, plne kojena s zvažujem prikrmy, ako začať. Momentálne nemám peniažky na kúpu knihy, zaujala ma pekne papkaj. Vedeli by ste mi prosom odfotiť aspoň úvod, ako začať a na prvé prikrmy ako nato do IP? Budem veľmi vďačná. Pekný večer.

blondinka95
7. jún 2025

Tato kniha teraz veľmi letí, pozerala som si ju u kamošky. Odfotene nemam. Ale kupis novú za 25e cca a keď ju uz nebudeš chcieť, tak do hodiny ju predas za 20ku, v momente sa predávajú z druhej ruky tak ta vyjde reálne okolo 5e. Myslím ze to stoji za zváženie🙂 inak pekne papkaj ma aj instagram dobre spraveny

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
minesasubu
7. jún 2025

na nemenovanej platforme kupiš za par eur
ja osobne som žiadnu knihu nemala
niečo mi dala pedi a na nete je toho kopu , vytlačila som si to a dopisovala čo bolo treba

vkatush
7. jún 2025

Pozri jej Instagram, prescrolluj na začiatok a máš takmer to isté, čo v knihe. Aj v highlightoch má uložené storky, rady, skúsenosti,...
Ja som podľa jej insta malému robila a mám pažroša. Teraz už mám aj knihu, lebo som ju chcela aj takto podporiť a aj u druhého budem ísť podľa nej.

n4ught1
8. jún 2025

Ja som tu knihu mala aj som ju predala pretože ghee maslo a olej dávať hneď na prvé prikrmy je totálna blbosť a babo ktoré neznesie takéto veci ma zažívacie problémy .. ja osobne som volila lajecky rozum začala s jednou zeleninou aspoň tri dni polial si maly nezvykol na chuť a konzistenciu aby som sledovala prípadnú alergiu a postupne potom kombinovala.. tých knižiek je extrémne veľa ale nie všetko dieťa bude chcieť papat podľa knižky.. v našom prípade tak aj bolo