Ako začať s prvými príkrmami podľa knihy?
Ahojte, onedlho budeme mať pol roka, plne kojena s zvažujem prikrmy, ako začať. Momentálne nemám peniažky na kúpu knihy, zaujala ma pekne papkaj. Vedeli by ste mi prosom odfotiť aspoň úvod, ako začať a na prvé prikrmy ako nato do IP? Budem veľmi vďačná. Pekný večer.
na nemenovanej platforme kupiš za par eur
ja osobne som žiadnu knihu nemala
niečo mi dala pedi a na nete je toho kopu , vytlačila som si to a dopisovala čo bolo treba
Pozri jej Instagram, prescrolluj na začiatok a máš takmer to isté, čo v knihe. Aj v highlightoch má uložené storky, rady, skúsenosti,...
Ja som podľa jej insta malému robila a mám pažroša. Teraz už mám aj knihu, lebo som ju chcela aj takto podporiť a aj u druhého budem ísť podľa nej.
Ja som tu knihu mala aj som ju predala pretože ghee maslo a olej dávať hneď na prvé prikrmy je totálna blbosť a babo ktoré neznesie takéto veci ma zažívacie problémy .. ja osobne som volila lajecky rozum začala s jednou zeleninou aspoň tri dni polial si maly nezvykol na chuť a konzistenciu aby som sledovala prípadnú alergiu a postupne potom kombinovala.. tých knižiek je extrémne veľa ale nie všetko dieťa bude chcieť papat podľa knižky.. v našom prípade tak aj bolo

Tato kniha teraz veľmi letí, pozerala som si ju u kamošky. Odfotene nemam. Ale kupis novú za 25e cca a keď ju uz nebudeš chcieť, tak do hodiny ju predas za 20ku, v momente sa predávajú z druhej ruky tak ta vyjde reálne okolo 5e. Myslím ze to stoji za zváženie🙂 inak pekne papkaj ma aj instagram dobre spraveny