Ako začať s prvými príkrmami pre bábätko?
Ahojte mamičky ako ste začínali s prvými príkrmami? Našli ste si receptiky na internete aj s čim ako prvým začať alebo ste si kupili nejaku knihu? Som prvorodička čiže vôbec netušim s čim ako začať. Budem rada za každé rady porpípade ak ste si kúpili knižku môžete odporúčiť alebo ak by ste chceli posunuť ďalej tak budem vďačna za čokoľvek.
@really8 staci rollovat, naco reagujes?nie je povinne poradit😉
@bejba24 ako prvorodicka som dostala papiere od pediatricky a podla toho som postupovala...dieta zo zaciatku iba ochutnava, zoznamuje sa s jedlom...u niektorych deti to trva aj pol roka - rok, takze tam netreba nejake specialne recepty....ale ak chces nejaku inspiraciu, tak napr.myslim ze tinkine recepty...
@ivinkapink pretoze mozem a chcem. Tak preroluj moju odpoved oki?
Ja som si pred porodom zaplatila na par mesiacov prednasky na mamaclass a tam bolo od stravy, manipulacie s babatkom po porod, prvu pomoc proste vsetko. Odporucam, prednasaju lekari a ini odbornici, cize lepsie ako len take nejake clanky na internete pochybneho povodu. A boli k tomu aj subory na stiahnutie.
Ak sa ti nechce kniha zhanat, je aj na instagrame perfektne spracovany ucet peknepapkaj, my ideme dost podla toho doma
Ja odporucam investovať do knihy pekne papkaj. Je spracovaná fakt precízne práve pre ľudí, ktori o prikrmoch nevedia nič a chcú to robiť správne.

@bejba24 len tak rozmyslam, na slovensku sa rocne narodi necelych 50000 deti, dajme tomu ze tak do 20 000 prvorodickam. To je 55 deti denne. Ako to ze tu nie je 55 diskusii o prikrmoch denne? Ako to ze tych zvysnych 19 999 zien dokaze pouzit mozog, precitat si clanky a spravit tu blbu mrkvu?