icon

Akú stravu dávate na dovolenke 9-mesačnému dieťaťu?

11. mar 2023

Dobrý deň chceme ísť na dovolenku v máji alebo júni, ako riešite stravu pre dieťa ktoré ešte neje/netoleruje kúsky …..mixer pochopiteľne brat nebudem :D chceme ísť do hotela kde je strava zábezpecena nebudeme si variť

vevulik18
11. mar 2023

My sme tiež boli keď mala 9 mesiacov na pár dni v Tatrach, brala som tie hotové poháriky z dmky 🙂 pár dni zvládne aj takto, na raňajky som jej vždy niečo dala, čo sme aj my jedli, kúsok rožka, nejakej fornetti alebo tak 🙂 pár dni to zvládnete

tosomja
11. mar 2023

Hotové prikrmy, mlieko, piškóty, ovocie, výživy.

petamich
11. mar 2023

presne tak ako pise @tosomja

luccija
11. mar 2023

Brali sme Hippky a kaše.Ovocie som kupovala a pučila, jogurty som tiež radšej kupovala nedávala som z raňajok.Polievku jej môžeš dať z hotela, zemiakové pyré, šťavu z mäsa, rybu na drobno v pyre..ale vyskúšaj vopred čo Ti zje príkrmy z fľaše, keď nie je na to zvyknuta

amelie2017
11. mar 2023

Hotove prikrmy alebo som popucila vydlickou.
Ale u nas v praci (hotel) bezne beriem do kuchyne jedlo pre babatka a v kuchyni pomixuju. Ale maminka dopredu objedna, z akej zeleniny chce a pripravia.

jaja20
11. mar 2023

Na Slovensku alebo v zahraničí? Lebo v zahraničných hoteloch sú bežne kútiky s detskou stravou.

konikkon
11. mar 2023

Hotové príkrmy. Na trhu je ich dostatok kvalitných. Obdivujem ženy, ktoré sú ochotné ísť na Dovolenku a tam variť.

jaskolka
11. mar 2023

Na raňajky vždy, sa dalo dačo vybrať z ponuky,na obed prikrmy tie hotové v skle, Hipp, Hame a podobne. Len skus dopredu, či ti zje, moji bez problémov to zjedia. Pripadne aj polievku už môžeš dat z vášho obeda.
No a mat trebárs na izbe ovocie, piškóty, možno nejaké instantné kaše, ak je kanvica k dispozícii, výživy, ovocné kapsičky. Pár dní úplne v pohode sa dá takto zvládnuť