icon

Aký cumlík na antirefluxné mlieko?

julie6
20. feb 2008

Ahojte, aky cumel na flasu pouzivate na antirefluxne mlieko,mam Avent 3 a vobec to nejde, ved je to huste,jak kasa,asi treba vacsi ale aky???Maly ma 4 mesiace a je kojeny a potom dokrm 60ml Humana,dik

schnek
20. feb 2008

co zkusit takovej ten Avent s průsekem? myslím ten variabilní? jinak my jsme pili z cumlíku s křížkem 😉

veverica
20. feb 2008

julie skus taky co je urceny na kasicku 😉, alebo trosku pomoz tomu co mas tak, ze mu zvacsis dierku.

janina77
20. feb 2008

ja som s Avent cumlikmi nepochodila, nepomohol ani variabilny ☹ . Tak sme presli na klasicke flase, a pouzivam cumliky Canpol babies, aj s velkostou 1 "slow" mu to islo bezproblemov, teraz pouzivam c.2 "medium".

veverica
20. feb 2008

my pouzivame cumliky MAM a som aj ja a aj maly spokojni 🙂

bramburka
20. feb 2008

taky mam MAM, ale a.r. mi šel i s aventem č. 1 😲 a nebylo to tolik husté???

danu
20. feb 2008

my pouzivame klasicky od Avent c.3 a v pohode nemam eproblem papame Bebu AR 😉

veverica
20. feb 2008

no beba AR je podla mna uplne malo husta teda ja som mala AR/HA a ked to porovnam s Nutrilonom AR tak ten je kasa oproti bebe 🙂

danu
20. feb 2008

veverica mali sme na zaciatku cca 2 mesiace Nutrilon AR (pokial nas nezacal zapekat)a tiez sme pouzivali len Avent tak neviem my sme problem nemali

bramburka
21. feb 2008

ono se to musí opravdu hodně promíchat spíš s teplejší vodou, aby tam nevznikli hrudky, nektere holky to tu jeste cedili pres jemne sitko.