icon

Bábätko odmieta jesť

8. máj 2025

Zakaždým keď idem dať jesť dieťaťu (z fľašky), cucne si a po chvíli fľašu vypluje a spustí obrovský rev... Prebalene je, vyspate tiež, mlieko je dobré teplotovo aj chuťovo (krmim odsatym materskym, ale skusala som aj UM a to isté)... Reflux mame len skryty zrejme lebo po vypiti mu vybieha mlieko a chrapci, tak vyplazuje jazyk, resp na prazno odtvara usta akoby sa mu vracalo, ale dr povedala, ze skryty reflux sa neriesi....ja uz som zufala, vypije mi denne len tak 550ml.... Stretli ste sa s tým? Kde je problém?

janetinka27
8. máj 2025

Ahoj a kolko ma babatko mesiacov?

deti95060810
8. máj 2025

priberá správne? pozri do papierov aby si vedela či správne priberá popr. čo na váhový prírastok hovorí pediater.
koľko má bábo mesiacov resp. týždňov?

anavixy
8. máj 2025

Kolko vazi?

michaela329
8. máj 2025

A nemôže byť problém fľaša? Náš odmietol Avent fľaše tak. Nemal na ne doslova nervy.

autor
9. máj 2025

2mesiace mame, pribera tak 800g za mesiac, pediater nepovedal nic...skusila som flasu kde cumel kvapka, aby nemusl tak tahat, ale to sa mu zaleju usta a akurat tak vyteka z ust...no narodili sme sa ako dvojkilovy tak mame co dobiehat s jedenim a preto to ma to trapi

anavixy
9. máj 2025

Nie je az tak dolezite aky je stary a vobec kolko vazil pri narodeni, ale kolko vazi teraz. Dieta v tomto veku ma vypit priblizne 150ml/kg vahy. Pokial +/- tolko na svoju vahu vypije, tak nemas co riesit. Pribera tiez dost, nevyrabaj si zbytocne problemy, vsetko je ok.

autor
9. máj 2025
@anavixy

Nie je az tak dolezite aky je stary a vobec kolko vazil pri narodeni, ale kolko vazi teraz. Dieta v tomto veku ma vypit priblizne 150ml/kg vahy. Pokial +/- tolko na svoju vahu vypije, tak nemas co riesit. Pribera tiez dost, nevyrabaj si zbytocne problemy, vsetko je ok.

@anavixy Ďakujem 🙏

mimuska328
9. máj 2025

Ak chceš napíš mi ..my sme to malú rovnako

janetinka27
9. máj 2025

Ahoj, ma 2 mesiace, narodil sa dvojkilovy, kolko kg ma teraz? My sme tiez nahanali mililitre, teraz ma 9m a stale zapisujem co a kolko zje,vypije a 550 ml a 800g je urcite priaznive👍