icon

Brokolica ako príkrm

martina374
8. apr 2015

Ahojte chcem sa opýtať kedže s príkrmami ešte len začíname s čím ste kombinovali brokolicu alebo karfiol? Alebo sa má vždy nová zelenina 3 dni vyskúšať čistá a až potom ju kombinovať s už vyskušanou zeleninou? Ďakujem za radu

jankastubka
8. apr 2015

So zemiakom a mrkvou a neskor s cimkolvek uz odskusanym.

shee11
8. apr 2015

Ja som od začiatku kombinovala brokolicu so zemiakom alebo ryžou (od 6m) a neskôr (o cca 1 mesiac) som pridala aj kuracie mäso a pohodička.

michaela62
8. apr 2015

Ja som to najprv menila po 3 dnoch t.j. 3.dni brokolica,dalsie3 dni mrkva atd. je to preto aby si zistila pripadnu alergiu a asi po mesiaci som to uz miesala dokopy

pribinak
8. apr 2015

Zemiacik, vaječny žltok a brokolica a to iste v kombinacii s karfiolom. Ale dávaj papat len ruzicky, nie hlubiky, lebo tie môžu babu nafukovat bruško

zabina27
8. apr 2015

nasmu velmi chuti doteraz kombinacia zemiak mrkva karfiol, ale davam obe spomenute aj s masom a zemiakom, s lososom a zemiakom, pripadne s nejakou inou zeleninou a ovsenymi vlockami, s tym zltkom je to tiez fajn

leuska_vari
9. apr 2015

Ja som davala cistu najprv ... samostatne...pridavala som aj trosku MM a neskor aj zemiacik... a davala som len ruzicky, nie hlubik to mi poradili, ze z toho moze boliet brusko ;) drzim palceky