icon

Čaj pre 2 týždňového novorodenca

patik114
8. mar 2021

Ahojte chcem sa opýtať dávali ste feniklovy čajík od 1.tyzdna bábätku ?? Alebo niečo účinné na nafukovanie

pininka1
8. mar 2021

Ano davala a pomahalo.

julka828
8. mar 2021

@patik114 davala a davam stale feniklovy caj sunarek a nikdy ziadny problem 🙂

isssabelll
8. mar 2021

@patik114 nie nedavala, obom detom z neho bolo este horsie. Dokonca aj ked som ho vypila ja. Zalezi ci kojis alebo je na um, ak kojis, dieta caj nepotrebuje.

danim
8. mar 2021

@isssabelll s tým kojenim plne súhlasím, a ak caj do budúcna tak sypany, nie tie granulovane humusy- z toho deťom zuby odhnivaju pediatrička nám pred rokmi keď boli naše babatka vravela.

zuvelyn
8. mar 2021

Ja som iba dávala cistu vodu. Caj asi az ked mal 3 mesiace a urcite nie granulovany, to je samý sukor.

zuzana_ilkova
8. mar 2021

@patik114 ahoj ja som ho dala raz malému a mal brutálne koliky, na nafukovanie som užívala sab simplex alebo espumisan l.... pil len cistu vodu a dodnes ju pije žiadne čaje podla mňa to pre deti nieje vhodne ani potrebne

slamocka
8. mar 2021

@patik114 Obe dcerky som dojcila, ako vravia maminky, im vodicka nechyba. V nemocnici mi poradili kvapky proti nafukovaniu, Sab simplex, davali sme od narodenja. Je to isto ucinejsie ako fenyklovy caj. Caj vsak tiez varim, vacsim detickam z klasickeho korenia rasca, fenikel, aniz. Caje su vzdy lepsie v sypanej kvalite, ako rozne granulaty.

patik114
autor
8. mar 2021

@slamocka
@zuzana_ilkova
@zuvelyn
@danim
@isssabelll ja mám na luhovanie fenyklovy a zajtra má mala 2 týždne a rozmýšľam na nafukovanie nejaké kvapky čo by mohla
@julka828
@pininka1

isssabelll
8. mar 2021

@patik114 urcite radsej sab simplex, espumisan, alebo podobne kvapky, pripadne probiotika. Porad sa v lekarni. A je mozne,ze ani kvapky nepomozu, proste to musi prejst. Treba nosit na tigrika, masirovat brusko....a pokial kojis tak by som fakt ziadny caj nedavala, ja som mojim davala az v lete vodu a to uz mal syn 5 mesiacov skoro. Mnoho deti ma z tych prdikovych cajov este vacsie bolesti bruska.

patik114
autor
8. mar 2021

@isssabelll kojim aj dokrmujem Nutrilonom

andreatytler
8. mar 2021

@patik114 Co povedala doktorka na to nafukovanie? Ak je to silne, tak by o tom mala vediet, ale ak to brusko nema ako balon a neplace v jednom kuse, tak by som radsej pockala aspon do 2-3 mesiaca. Tak malinke deticky, maju prirodzene zle travenie a same sa to upravuje.

zuzana_ilkova
9. mar 2021

@patik114 sab simplex alebo espumisan l .... len daj pozor aby ti ten fenyklovy čaj neurobil este horšie na brusku baba.... u nás spôsobil brutálne bolesti bruska a koliky... podla mňa stačí cista voda ak chceš niečo davat uz

patik114
autor
9. mar 2021

@zuzana_ilkova nechcem dávať len niečo som chcela na nafukovanie

essenceee
26. mar 2021

ja som dávala feniklovy od sunaru