Dali by ste 22-mesačnému dieťaťu vianočný šalát?
Dali by ste 22 mesačnému dieťaťu?
Nie, dcéra má 19 mesiacov a bude mať zemiak, mrkvu, hrášok, vajíčko a jogurt
2 rocnemu uz ano .. pokial ho ma rado
@ukgirls ešte nejedol.. Len či to nieje moc ťažké pre skoro dvojročné dieťa
tak moja ho v tom veku jedla a v pohode.. kazdy davame do salatu nieco ine ... a deta ho nezje za kila ... kazdopadne tomu na chut neprisla a dnes jej robim jedlo zvlast .. vianoce niesu len o salate,ale u nas o tom,aby sa najedol kazdy toho co ma rad .. takze ma hranolky a rybu :D
vsak ponukni 2 lyzice a pre istotu mu urob zemiaky. V salate nie je nic co by mu vyslovene ublizilo, ale detom zvacajne nechuti. Ani kapustnica a ani vyprazana ryba
Však sprav čo zje. Pred chvíľou sa to tiež jedna mamička pýtala. Ja neviem čo je také ťažké nad vymyslenim jedla pre dieťa, hlavne keď vieš čo zje.
@januska12323 ale no
V tom veku som im robila zemiakovú kašu a rybu na masle.
Otazka je ci to vobec bude chciet jest. U nas nemal uspech u deti, tak mali zemiaky. Vacsina deti to odmieta dobrovolne.
Áno, keď ti bude chcieť ho jesť. Veď ho nezje kilo.
Áno, dám. Ale robíme s bielym jogurtom. Inak nevidím prečo je zemiakový šalát taky strašiak 🤷🏻♀️
@lucia13022023 kvôli majonéze? Ja sa pýtam konkrétne kvôli majonéze lebo je ťažká na žalúdok
Však jej daj menej ako bežne keď sa bojíš.
Ano dala
Ja by som spravila aj nejaku prilohu,ktoru ma rada. Lebo maloktore dieta,co poznam,ma rado zemiakovy salat. Tomu pridu na chut az neskor.
Však ak ti majonéza vadí, urob bez🙆♀️ 🙂 nič zložité.
Nie. Synovcovi bolo z neho zle a to mal viac ako dva roky..
Autorka mam recept na vegánsky bez vajec. Ak chces poslem.ti recept
ja nie, ale ani by to nechceli, detom robim varene zemiaky a to uz ma najstarsi 10 rokov… mozno tento rok ochutna prvy krat ale moc tomu neverim :D… vysmazanu rybku si daju k zemiakom
Ja synovi dam ma 2,5 roka ale neviem ci bude mu chutit . Dcera ma 12 rokov a nema ho vobec rada a nikdy nemala. Nas uz mal aj tatarsku tak myslim ze zle mu z neho nebude. Vsak ak sa bojis kludne urob len bez majonezy . Ja som dcere vzdy nechala jeden zemiak v supke ... a ani ten ni nechcela . Takze ona jedava na vianoce lososa s ryzou 🤷🏻♀️

Takým malým som robila detskú verziu - zemiak, mrkva, hrasok, biely jogurt.