icon

Dali ste ako prvý príkrm mkrvičku?

19. sep 2023

Dali ste ako prve mrkvicku ?
Zevraj to ma byt ako prve co sa dava ako prikrm

petronellla87
19. sep 2023

Ja som dala prvu cuketu, potom zemiak a az potom mrkvu

siska53
19. sep 2023

Ano, dala. Obe doktorky kazali ako prvy prikrm mrkvu. Riadila som sa postupom, co mi dali ony.

rk123
19. sep 2023

nie

tamvtme
19. sep 2023

Ja som dala prvy batat a druhu mrkvu

pehavcek
19. sep 2023

Dala som.Strasne ho zapieklo.Takze som presla na cuketu, potom zemiak a mrkvu az neskor

klip0
19. sep 2023

Mrkva nieje vhodná ako prvá, to sú roky staré odporúčania, ktoré už sú vyvrátené (dieťaťu môže spôsobiť tráviace ťažkosti).
Ja som dala prvú cuketu

patka06
19. sep 2023

Nie, ako prvý som dala zemiak.
Mrkvu až potom, samotná dcére nechutila, len spolu so zemiakom.
Nezabudni dávať aj tekutiny

pehavcek
19. sep 2023

@klip0 my sme sa riadili tym ako kazala doktorka.Uz by som ale mrkvu prvu nedala.

lienka9
19. sep 2023

Ja cukety,potom cuketu a mrkvu,mrkvu..zemiak koli skrobom sa odporuca az po 10mesiaci..
Mrkva moze niekedy zapekat,preto som davala s cuketou,je taka vodnata..potom batat,petrzlen moze byt fajn.

avonladyba
19. sep 2023

To je úplne jedno čo dáš, ale poradím, keď mrkvu, skús nejakú bio alebo domácu, môj sa z obyčajnej vyhádzal, mal exémy po celom tele a dlho robila problem, aj celý rok.

bajka16
19. sep 2023

Ja som tiež išla mrkva batat zemiak akurát mi syna zapieklo takže už by som nedala

x_mery_x
19. sep 2023

Nie, bajprv zemiak, cuketa a potom mrkva, kedze mrkva zapeka, tak som sa bala :D

zuzkacik4
19. sep 2023

Nie, prvy bol zemiak..pri vsetkych troch detoch

nevenka
19. sep 2023

Pri 3 detoch ano a pri stvtom som dala hokaido tekvicu. Mala mala problem s kakanim, tak preto.
Je to uplne jedno, cim zacnes. Teda ak sa bavime o tej zakladnej zelenine.

sajmonka_1216
19. sep 2023

Ja som dala mrkvu a všetko bolo ok

clarae
19. sep 2023

Moze spustit aj exem.My sme dali prvu , potom som ju na dlhsie musela vyradit aj zvysnu korenovu teleninu a testovala az v osmom mesiaci a uz bola ok. Pri druhom dietato to uz nespravim. Daj bio cuketu, lepsie je zacat so zelenou zeleninou.

silviaa
19. sep 2023

Nie, dala som cuketu s batatom.

ivanaks
20. sep 2023

Nie, moja doktorka radila prvú brokolicu. Syn tiež mával po mrkve ekzémy (ale aj po cukete) - trvalo to dlho, predlho, kým z toho "vyrástol". Ale cukety či tekvice mi nezje ani teraz, má k nim averziu.

etavava
20. sep 2023

mne bolo povedane, ze treba zacat zelenymi kedze mrkva, batat su sladke aby potom dieta jedlo vsetko takze prvy isiel spenat a uz mesiace je to najoblubenejsia zelenina

vasjar
29. sep 2023

@pehavcek môžem sa opýtať? Tu cuketu ste ako podávali? Ste ju osupali? Uvarili, poučili? Dakujem

dzejsik
29. sep 2023

prvu som dala cuketu, potom maslovu bielu tekvicu, zemiak a az tak mrkvu (mrkvu chutnal aj skorej ale nechcel ju)

jaond19
29. sep 2023

Nie, maslovu tekvicu, potom mrkvu, cuketu, zemiak atd

pehavcek
29. sep 2023

@vasjar osupanu na kocky nakrajanu do makka uvarit vo vode alebo na pare.Dala som kvapku olivoveho oleja a zmixovala som.Ked bol vacsi tak som pucila vidlickou.