icon

Dávate deťom čokoládu Deva?

22. dec 2020

Prosím, dávate deťom čokoládu deva?

Strana
z3
veronikaszabova
22. dec 2020

Zasa nejaky prieskum?

0silvia0
22. dec 2020

nie, len figaro a milka🙄

miselar
22. dec 2020

Deva obsahuje alkohol. Takže skôr nie ako áno. Ale ochutnať môže kocku.

dee01
22. dec 2020

😂🙏🙈 samozrejme, ja som ju jedávala od mala a som tu, jasné, že nie každý den, ale to že obsahuje to minimum alkoholu 🙄, ved mne dávali aj vaječný liker, samozrejme nie fľašu...a žijem bez ujmy s peknými spomienkami 😀

autor
22. dec 2020

@miselar veď práve preto. Syn ju má rád. A nepisu koľko obsahuje

miselar
22. dec 2020

Koľko ma syn rokov?

autor
22. dec 2020
miselar
22. dec 2020

To mu môžeš dat kľudne aj celú. Moja dcéra má 10 sem tam jej kúpim devu alebo milenu.

autor
22. dec 2020

@miselar 😊😊 som myslela, ze som zlá matka 😂😂😂

denden77
22. dec 2020

zla matka budes, ak mu das tu devu zapit vodkou 😁

autor
22. dec 2020

@denden77 nemám doma vodku 😂😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
s_a
22. dec 2020

A nie je napríklad v takej margot ešte viac alkoholu? To som bežné ako dieťa jedla a nič mi nie je 🧐

autor
22. dec 2020

@viestta milu nemá rad, prečo?

@s_a neviem či je viac či menej, ale ano aj to má rád

viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
22. dec 2020

@viestta este si zabudla, ze ked sme pri sankovani premrzli, babka nam cvrkla domacej slivky do caju. Nikto z bratrancov a sesternic neholduje alkoholu

s_a
22. dec 2020

@elizabet173 môj starký robil domacu whiskey tak keď pili tak.mi mama dovolila ochutnať že som si namočila prst a olizla 😆 a nikdy mi nezačala chutiť 😀

tenerifka
22. dec 2020

jezisi, tato cokoladka bola moja najmilsia, uz ako 5-rocna som ju stale pytala, velmi dobre si na to pamatam. A ze preco milujem vino, nieco mi v mojej strave asi chyba za tych 20 rokov mimo Slovenska😎

elizabet173
22. dec 2020

@s_a ved ani mne ta slivka nikdy nechutila, ani nechuti, za cely zivot som vypila mozno tri pohariky.

daisylucky
22. dec 2020

To aj ta vianočná kolekcia deva mala v sebe alkohol? A je ze prečo tak rýchlo padla 🤔

tilko
22. dec 2020

Ja si pamatam slogan ...😀...ani dlha ani kratka moja mnam mnam cokoladka

nika82
22. dec 2020

@viestta a v com mu uskodi ten cukor ? prosim ta ukludni sa

viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
nika82
22. dec 2020

@viestta a co napises mne ked denne vypijem 2 L kofoly tam je cukru az az az, z cokoladky deva mu nic nebude .... zatial som tvoje obcasne komenty onicom neriesila

yasmeena
22. dec 2020

netusila som ze aj v deve je alkohol,ale zas berte to tak,ze aj do zakuskov sa bezne dava napr rum,aby boli makksie,pripadne na zvyraznenie chuti....ale ved to su tam nepatrne mnozstva-neuskodia..ani nebudu mat vplyv na cloveka,ani 12 rocneho chlapca...a takmer vsetko v malych mnozstvach je skor liek ako zabijak....ovela horsie su tie primesy v akychkolvek potravinach ci sladkostiach ☹ ..tie sojove emulgatory,palmovy olej atd su daleko nebezpecnejsie nez stopove mnozstvo alkoholu...viac sa treba bat,ci ten zvysok neposkodi pankreas,nez toho,ci dietatu nezachuti alkohol 🙂 podla mna ho ani nezaregistruje 🙂 ....

autor
22. dec 2020

@viestta to nieee určite 😂😂

autor
22. dec 2020

@nika82 mňam kofola 😋😋😋

autor
22. dec 2020

@0silvia0 a tvoj koment bol prosím ťa o čom?

Strana
z3