Dávate deťom čokoládu Deva?
Prosím, dávate deťom čokoládu deva?
nie, len figaro a milka🙄
Deva obsahuje alkohol. Takže skôr nie ako áno. Ale ochutnať môže kocku.
😂🙏🙈 samozrejme, ja som ju jedávala od mala a som tu, jasné, že nie každý den, ale to že obsahuje to minimum alkoholu 🙄, ved mne dávali aj vaječný liker, samozrejme nie fľašu...a žijem bez ujmy s peknými spomienkami 😀
@miselar veď práve preto. Syn ju má rád. A nepisu koľko obsahuje
Koľko ma syn rokov?
@miselar 12
To mu môžeš dat kľudne aj celú. Moja dcéra má 10 sem tam jej kúpim devu alebo milenu.
@miselar 😊😊 som myslela, ze som zlá matka 😂😂😂
zla matka budes, ak mu das tu devu zapit vodkou 😁
@denden77 nemám doma vodku 😂😂
A nie je napríklad v takej margot ešte viac alkoholu? To som bežné ako dieťa jedla a nič mi nie je 🧐
@viestta este si zabudla, ze ked sme pri sankovani premrzli, babka nam cvrkla domacej slivky do caju. Nikto z bratrancov a sesternic neholduje alkoholu
@elizabet173 môj starký robil domacu whiskey tak keď pili tak.mi mama dovolila ochutnať že som si namočila prst a olizla 😆 a nikdy mi nezačala chutiť 😀
jezisi, tato cokoladka bola moja najmilsia, uz ako 5-rocna som ju stale pytala, velmi dobre si na to pamatam. A ze preco milujem vino, nieco mi v mojej strave asi chyba za tych 20 rokov mimo Slovenska😎
@s_a ved ani mne ta slivka nikdy nechutila, ani nechuti, za cely zivot som vypila mozno tri pohariky.
To aj ta vianočná kolekcia deva mala v sebe alkohol? A je ze prečo tak rýchlo padla 🤔
Ja si pamatam slogan ...😀...ani dlha ani kratka moja mnam mnam cokoladka
netusila som ze aj v deve je alkohol,ale zas berte to tak,ze aj do zakuskov sa bezne dava napr rum,aby boli makksie,pripadne na zvyraznenie chuti....ale ved to su tam nepatrne mnozstva-neuskodia..ani nebudu mat vplyv na cloveka,ani 12 rocneho chlapca...a takmer vsetko v malych mnozstvach je skor liek ako zabijak....ovela horsie su tie primesy v akychkolvek potravinach ci sladkostiach ☹ ..tie sojove emulgatory,palmovy olej atd su daleko nebezpecnejsie nez stopove mnozstvo alkoholu...viac sa treba bat,ci ten zvysok neposkodi pankreas,nez toho,ci dietatu nezachuti alkohol 🙂 podla mna ho ani nezaregistruje 🙂 ....
@viestta to nieee určite 😂😂
@nika82 mňam kofola 😋😋😋
@0silvia0 a tvoj koment bol prosím ťa o čom?

Zasa nejaky prieskum?