Dávate piť vodu bábätkám?
4. okt 2021
Ahojte baby som prvorodička .. bábätko bude mať dva týždne dávam mu umele mliečko ..chcem sa spýtať dávate babetku aj trošku vodičky napiť ?
Predošlá
Strana
z2
@moly09 Ano, ja davam do mliecka probiotika asi od 2 mesiacov. Myslim ze sa moze dat aj skor ale neviem odkedy.
@moly09 s čajmi by som priveľmi neexperimentovala pri tak malom bábätku, a uz vôbec by som nepodávala granulovany čaj. Som tiež prvorodička, malá má 2 mesiace a asi pred mesiacom som tiež takto experimentovala, ale už by som to pri ďalšom dieťati rozhodne neskúšala 😀 podávala som harmancekovy aj feniklovy a teda som rada, že sa už konečne doma vyspime 😀🙈 mala z toho riadne bolesti bruška. Odvtedy podávam len vodu- prevarenu dojčenskú, cca 50-70ml denne vypije.
Predošlá
Strana
z2

@moly09
Dcéra bola od 4 mesiacov na UM a vodu som jej dávala, aj preto, že bola letné dieťa.
Syn bol plne kojený do 6 mesiacov, vodu som mu nedávala, keďže sa to neodporúčalo. Keď som mu začala dávať prikrmy, začala som podávať aj vodu. Syn však píl veľmi málo, nebol na vodu zvyknutý. Mali sme s tým dosť problém, hlavne keď bol chorý. Kvôli dehydratácii sme sa dokonca dostali do nemocnice. Ja teda odporúčam po tejto skúsenosti pridať aspon malé množstvo vody, aby si dieťa zvyklo.