icon

Dieťatko plače pri fľaši mlieka

10. jan 2022

Maminky idem si pre radu. Malej už nejaký čas idú aj zuby o týždeň bude mať 5 mes. už mala jeden štrajk na fľaške ale zjedla. Dneska ráno pekne mala ráno mlieko a potom už na desiatu veľký plač cirkus.. Vodu pije.. Celkovo je pokojná.. Kým nepríde na papanie.. Čo to môže byť?? Zajtra ideme samozrejme za lekárom ale nejaké skúsenosti?

autor
10. jan 2022

Začne papať a potom plač. Spinká kľudne. Len toto jedenie. Kým nepríde na jedenie tak sa smeje zábava a potom bum plač

marianarem
10. jan 2022

Mozu to byt zuby - ta bolest vselikde vystreluje a tahanie z flase moze boliet. Druha moznost je reflux, aj tichy. Moze byt trochu poleptane hrdielko a pazerak a takisto to pri piti moze boliet.

autor
10. jan 2022

@marianarem my reflux máme takže 🙈čiže ako to mám riešiť? Či čo s tým?

marianarem
10. jan 2022

No aj moj mal s tym problemy, doktorka nam odporucila jedine Nutriton na zahustenie. Ja som sa ale bala zapchy, moj bol nespokojny, ked sa nevedel dobre vyprazdnit. Takze nic, nejako sme to s tym pitim pretrpeli. Dlho mal naklonenu postielku, to ciastocne pomahalo. Tiez som co najskor zaviedla prikrmy, uz od ukonceneho 4. mesiaca, tie su predsa len hustejsie. Od takeho pol roka sa to uz zacalo samo vyrazne zlepsovat. Vrchol bol prave v tych 4-5 mesiacoch.

autor
10. jan 2022

@marianarem lenže tu nejde o reflux🙁ide o to že malá mi par krát potiahne z fľaše a plače jednoznačne ju niečo bolí 🙈🙁

marianarem
10. jan 2022

Ano, moze ju boliet pazerak vyleptany od refluxu. Ja som mala zhorseny reflux v tehotenstve a mala som niekedy az take mierne krce v pazeraku, bolelo to. Takze viem si predstavir, ze babatka mozu mat nieco podobne.

autor
10. jan 2022

@marianarem takže jej mám dávať veľa vody v?

marianarem
10. jan 2022

Vsak porad sa zajtra s lekarkou. Ako pisem vyssie, u nas to zmiernilo to naklonene spanie a prikrmy.