icon

Dovolíte deťom koláč s vaječným likérom?

22. dec 2024
Strana
z2
sisska96
22. dec 2024

@rozculena Presne tak..... aj koňakové dezerty

deedol
22. dec 2024

Nas hval sa takym vyhxbam a nepeciem ich, ale v tejto situacii by som jej dala.

anna777115
22. dec 2024

Bože, ženy veď to sa pečením ten alkohol vypečie. To, je tepelná uprava, pri ktorej sa alkohol vyparuje. Keby to bolo pridane do plnky, alebo kremu, tak nepoviem, ale do cesta...?

h2
23. dec 2024

@anna777115 Autorka píše o nepečenom cheesecakeu, čiže nevypečie sa.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
anna777115
23. dec 2024

@h2 Aha, to som nejako zle prečitala. Tak,pokiaĺ je vaječný liker,nevidim problem. Ak nie je robený zo 40% alkoholu, tak sa to v tej zmäsy cesta stratí.

gabika20
23. dec 2024

ja som dostala vianočné koláče od maminy a píšem jej ako synovi strašne chutia uliky a mamina, že lebo je tam rum 😂

anketkarka
23. dec 2024

Aj v kvapkách sinupret je alkohol a pochybujem, že ste niektorá riešili, či ich máte dieťaťu dať...

rozculena
23. dec 2024

@lonely66 netuším....

mamutka
23. dec 2024

Toto nerieš. Kopa prvákov si nosí na desiatu 7days croas. a pochybujem, že ti rodičia rozmýšľajú koľko etylalkoholu do toho ide.
Takýto domáci cheescake musí byt super

katie253
23. dec 2024

Joj, ale robíte mi tu chute na takéto fajné koláče, teraz večer o 20:41.....že sa nehanbíte 😃🤣

bobaas
23. dec 2024

Ešteže nebol modrý koník, keď som ja bola malá. Zo všetkých zákuskov som mala najradšej likérový špic 😉

autor
23. dec 2024

Ďakujem žienky, no dcéra si z neho poobede dala verím že bez ujmy 😂 šak dala jeden kúsok a už nepýtala ani. Inak je výborny ozaj plnka sú sušené maliny s čímsi a cesto lotus keksíky, kakao atď 😂

margotka17
4. jan 2025

Nerob z toho takú vedú. Veď tam nie je pol litra alkoholu v 10 kolacikoch. Vôňu likéru možno cítiť, ale urcite sa z jedného koláčika nebude váľať po zemi či tancovať čardáš. Ani v obchode nemajú zákaz predávať Rumbu deťom do 18 rokov či Mila keks. Kto sa chce stať alkoholikom, ten sa stane, bez rozdielu na to, či v detstve zjedol koláčik s likérom či nie.

Strana
z2