Dvojmesačné dieťa málo pije
Ahojte, maly bude mat o chvílu 2 mesiace a posledné 3 dni pije menej mlieka. Napr. .. pil 70 ml 8-10x denne (700ml). Teraz vypije za celý deň 500-550 ml.
Tiez je malo na brusku, lebo bud spi alebo papa. A ked nepapa tak place, lebo ma koliky. Malokedy sa to stiha. A ked je najedeny tak nemoze.
Som prvorodicka a vycitam si to … lebo vidim inde ze by mal byt 3x5minut na brusku atd.
Co sa tyka jedenia, tak mal 2 750g a potom na poradni ked mal 5 tyzdniv tak 4 200g.
Vecer je vzdy nespokojny, nemoze sa vykakat a stale nieco nozkami naraba. Poradnu mame az o 2 tyzdne… mam to niejako riesit ze pije menej alebo nechat tak ?
Odsavam mu svoje
Len mu dávajte toľko,koľko si zažiada. Keby ste kojili,tak ani neviete,koľko vypije. Podľa mňa krásne pribral
Hlavne sa vy nestresujte,vidieť,že chcete pre neho len to najlepšie ❤️ proste s láskou ho k sebe stále túlte a ponukajte mu mliečko. Ak dr.o 2tyzdne povie,že to je málo,tak skúste prikrmovat. Ale mne mala (teraz 3.5mes) mala v 2mesiacoch štrajk (kojim) A už je to v pohode...🙂 len vydržte 🙂

Vobec si nevycitaj, ze nie je na brusku. Ked sa mu polepsi a nebude mat koliky, budes ho davat. A uz vobec by som sa nedrzala na nejake 3x5 minut. Daj kludne aj menej krat na viacej minut.