icon

Dvojmesačné dieťa málo pije

25. feb 2025

Ahojte, maly bude mat o chvílu 2 mesiace a posledné 3 dni pije menej mlieka. Napr. .. pil 70 ml 8-10x denne (700ml). Teraz vypije za celý deň 500-550 ml.
Tiez je malo na brusku, lebo bud spi alebo papa. A ked nepapa tak place, lebo ma koliky. Malokedy sa to stiha. A ked je najedeny tak nemoze.

Som prvorodicka a vycitam si to … lebo vidim inde ze by mal byt 3x5minut na brusku atd.

Co sa tyka jedenia, tak mal 2 750g a potom na poradni ked mal 5 tyzdniv tak 4 200g.
Vecer je vzdy nespokojny, nemoze sa vykakat a stale nieco nozkami naraba. Poradnu mame az o 2 tyzdne… mam to niejako riesit ze pije menej alebo nechat tak ?
Odsavam mu svoje

andrea_82
25. feb 2025

Vobec si nevycitaj, ze nie je na brusku. Ked sa mu polepsi a nebude mat koliky, budes ho davat. A uz vobec by som sa nedrzala na nejake 3x5 minut. Daj kludne aj menej krat na viacej minut.

sonulcicka
25. feb 2025

Len mu dávajte toľko,koľko si zažiada. Keby ste kojili,tak ani neviete,koľko vypije. Podľa mňa krásne pribral
Hlavne sa vy nestresujte,vidieť,že chcete pre neho len to najlepšie ❤️ proste s láskou ho k sebe stále túlte a ponukajte mu mliečko. Ak dr.o 2tyzdne povie,že to je málo,tak skúste prikrmovat. Ale mne mala (teraz 3.5mes) mala v 2mesiacoch štrajk (kojim) A už je to v pohode...🙂 len vydržte 🙂

vanessanessa
Autor odpoveď zmazal