icon

Inšpiracie - príklady na jedlo pre 12 mesačné dieťa

mama4444
15. mar 2022

Ahojte maminy.
Idem po inspiracie , rady ,priklady pre dieta. Dieta bude mat coskorl ROK.

Ako casto a kolko zje / je?!
Ako casto a kolko pije UM?
co davate na ranajky obed veceru atd ?

travelllerka
16. mar 2022

Toto je celkom zaujímavá inšpirácia z knihy od Bukovskeho. Nie že by som ho v tejto dobe nejak uznavala, ale niektore veci má fajn inšpiratívne 🙂

marianarem
16. mar 2022

@mama4444 A ako je? Zje normalne kusky alebo chce mixovat? Je vyberavy alebo zje hocico? Ak je dobry jedak, tak najlepsie je zacat mu davat uz z toho, co jete vy, je to najmenej roboty. Len menej osolene, okorenene. A teda samozrejme ak vy jete zdravo.
U mojho to takto nebolo, bol velmi slaby jedak ja som este mixovala desiatu, obed a olovrant. Na ranajky bolo mlieko a na veceru sme zacinal s kuskami peciva, zemiakov, cestoviny, k tomu maso, syr, zelenina, ovocie...Ale to boli len take ochutnavacky, len tak dobol do toho, takze bol dokrmeny mliekom. A pred spanim zase mlieko.

plpf
30. máj 2022

@mama4444 môj syn je síce kojeny ale km pije kedy chce čo sa týka jedla raňajky máme buď ovsené kaše s rôznym ovocím ,alebo ryžovú kašu s ovocím , alebo jogurt ,alebo samotné mixnute ovocie na kašu,alebo chlebík s lucinou ,alebo maslom....na obed už pomaly to čo my akurát menej korenené, doteraz jedával len druhé teraz som .u pridala už aj polievočku...zeleninovú, šošovicovu,vývar, tekvicovu, spenatovu...a druhé zvlášť mu robievam prívarky to má rád....na olovrant ovocie alebo jogurt a večera kaše mliečne od hami, alebo zeleninovy príkrm .Tiež niekedy neviem že čo ale varím skoro každý druhý deň lebo šak aj pre staršieho ,človek už niekedy nevie čo ale kniha od Bukovsk.je tiež inspi😉