icon

Je lepšia fľaša Equa alebo Zdravá fľaša?

janaal
7. máj 2013

Prosím Vás, ktoré máte osobnú skúsenosť, ktorá z týchto fliaš je lepšia a prečo? Vďaka za radu. 🙂

soldi
7. máj 2013

@janaal prave som nieco podobne riesila u seba vo fotoblogu 😀 a rozhodla som sa pre sklenenu, vsetky plasty su humus 😅

http://www.auvita.sk/sk/16-emil
alebo:
http://www.zdraveflase.sk/products/sklenena-fla...

letka906
10. nov 2015

umeliny sú u mňa tiež vylúčené, mám čo to preštudované a odkedy som zistila niektoré fakty tak jedine sklo! Našla som si Flašku - www.flaska-slovensko.sk - okrem toho ze je zo skla, má pekný ochranný obal a sklo je vyrobené tak, že štruktúruje vodu. U mňa TOP 🙂

slivka11
11. nov 2015
Používateľ slivka11 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slivka11.

suhlasim plasty su uplny humus

zuzanaf
11. nov 2015

My máme Equa už 3.rok, obrázok je už trochu zošúchaný, ale je super, umývam v umývačke riadu, takže je to asi aj tým🙂 Fľašku používame keď je teplo a termosku zas v zime a na jeseň. Kúpila som aj pre ďalšie moje deti. Píšu, že je nezávadná a môžu ísť aj horúce nápoje ale na to máme aj tak termosku 😉

katka512
10. jan 2017

@zuzanaf prosim ta citam tvoj prispevok vies mi poradit od kolkych rokov je vhodna equa flasa nikde to nepisu....dakujem😉

zuzanaf
10. jan 2017

Jaaaaaaj, to neviem, deti majú 1,5, 4, 7 a 9 rokov a pijú z nej všetci🙂

zuzanaf
10. jan 2017

🙂

katka512
11. jan 2017

@zuzanaf dakuje urcite ju kupim len sa neviem rozhodnut ci 400 alebo 600ml.....vy mate ktoru? maly je prvak a mala ma 2r........

zuzanaf
11. jan 2017

Ja mám pre všetky deti 600-ku, (najlepšie by bolo, keby vyrábali 500-ku), 400-ka sa mi zdá málo-videla som ju i naživo a nám by teda na hlavne leto, kedy ju využívame najčastejšie, nestačila...

mooonika1975
14. apr 2018

@letka906 hľadám niečo do školy na vodu, bojím sa tu sklenenú, predsa len padne na zem....

lindusss2016
14. nov 2018

@soldi ahoj, prosim ta, pre aku si sa rozhodla. Zhanam malej na Vianoce, tie Emil sa mi velmi pacia, nemas skusenost?

soldi
14. nov 2018

@lindusss2016 mame sklene ligefactory a potom celokovovu. Kazda ma svoje pre a proti. Sklene maju tendenciu sa rozbit a su dost tazke. S kovovymi som spokojna hlavne v zime, davam do nich teply caj 🙂 a vydrzi byt teply cely den 🙂

lindusss2016
14. nov 2018

@soldi ja to asi risknem s tou emil, pacia sa ni viac ako lifefactory

kejtie21
20. aug 2019

@lindusss2016 Ahoj, kúpila si prosím ťa tú fľašu? Zvažujem ju teraz deťom, len chcem vedieť či naozaj netiekla a ako ste boli spokojní? Ďakujem 🙂

lindusss2016
20. aug 2019

@kejtie21 ahoj, ano, mame tu emil 0,4 l. Netecie, akurat sme mali k tomu ten sportovy uzaver a ja mam este male deti, tak ho celkom dohryzli. Automaticky ti poslu aj obycajny srobovaci, tak pouzivame radsej ten. Inak 0,4 l je dost malo, ako som zistila, cize dalo sa s tym mimo leta, teraz nam fakt nestaci, ale od jesene ju budeme zas pouzivat. Cisti sa dobre, nenapachla, aj ten obal sa v pohode perie, viackrat nam spadla na zem aj vonku na beton a v pohode, nic sa tomu nestalo.