Je lepšia fľaša Equa alebo Zdravá fľaša?
Prosím Vás, ktoré máte osobnú skúsenosť, ktorá z týchto fliaš je lepšia a prečo? Vďaka za radu. 🙂
umeliny sú u mňa tiež vylúčené, mám čo to preštudované a odkedy som zistila niektoré fakty tak jedine sklo! Našla som si Flašku - www.flaska-slovensko.sk - okrem toho ze je zo skla, má pekný ochranný obal a sklo je vyrobené tak, že štruktúruje vodu. U mňa TOP 🙂
suhlasim plasty su uplny humus
My máme Equa už 3.rok, obrázok je už trochu zošúchaný, ale je super, umývam v umývačke riadu, takže je to asi aj tým🙂 Fľašku používame keď je teplo a termosku zas v zime a na jeseň. Kúpila som aj pre ďalšie moje deti. Píšu, že je nezávadná a môžu ísť aj horúce nápoje ale na to máme aj tak termosku 😉
Jaaaaaaj, to neviem, deti majú 1,5, 4, 7 a 9 rokov a pijú z nej všetci🙂
🙂
Ja mám pre všetky deti 600-ku, (najlepšie by bolo, keby vyrábali 500-ku), 400-ka sa mi zdá málo-videla som ju i naživo a nám by teda na hlavne leto, kedy ju využívame najčastejšie, nestačila...
@letka906 hľadám niečo do školy na vodu, bojím sa tu sklenenú, predsa len padne na zem....
@soldi ahoj, prosim ta, pre aku si sa rozhodla. Zhanam malej na Vianoce, tie Emil sa mi velmi pacia, nemas skusenost?
@lindusss2016 mame sklene ligefactory a potom celokovovu. Kazda ma svoje pre a proti. Sklene maju tendenciu sa rozbit a su dost tazke. S kovovymi som spokojna hlavne v zime, davam do nich teply caj 🙂 a vydrzi byt teply cely den 🙂
@soldi ja to asi risknem s tou emil, pacia sa ni viac ako lifefactory
@lindusss2016 Ahoj, kúpila si prosím ťa tú fľašu? Zvažujem ju teraz deťom, len chcem vedieť či naozaj netiekla a ako ste boli spokojní? Ďakujem 🙂
@kejtie21 ahoj, ano, mame tu emil 0,4 l. Netecie, akurat sme mali k tomu ten sportovy uzaver a ja mam este male deti, tak ho celkom dohryzli. Automaticky ti poslu aj obycajny srobovaci, tak pouzivame radsej ten. Inak 0,4 l je dost malo, ako som zistila, cize dalo sa s tym mimo leta, teraz nam fakt nestaci, ale od jesene ju budeme zas pouzivat. Cisti sa dobre, nenapachla, aj ten obal sa v pohode perie, viackrat nam spadla na zem aj vonku na beton a v pohode, nic sa tomu nestalo.

@janaal prave som nieco podobne riesila u seba vo fotoblogu 😀 a rozhodla som sa pre sklenenu, vsetky plasty su humus 😅
http://www.auvita.sk/sk/16-emil
alebo:
http://www.zdraveflase.sk/products/sklenena-fla...