icon

Kde podať olovrant ročnému dieťaťu vonku?

16. dec 2023

Mamky ak idete s ročným dieťatkom von tak kde mu zvyknete podať olovrant? Napr teraz sú Vianočné trhy tak ako sa mu mám prispôsobiť a dať mu papať? Doteraz sme nikam nechodili často sme boli v nemocnici vlastne 8 mesiacov z 12 tak preto tak otazka. Prepáčte

zuzanaete
16. dec 2023

Krmila som v kociari.

zuzanka.zuzu
16. dec 2023

fíha, tak to si obaja užite 😍 tak dlho v nemocnici. nerieš, neviem čo môže papať, ale napr.daj ošúpané a nakrájané jabĺčko, kukuričné chrumky (nulová výživová hodnota ale deťom to chutí a potom mu dáš kvalitnú večeru, čiže raz za čas to nevadí), jogurt, banán... tak malé bábo toho veľa nespapa. plus bude pozerať na dianie okolo seba a svetielka 😉

nafka0483
16. dec 2023

V kociari, na lavicke v parku, na lavicke v obchodnom dome, v aute na parkovisku, na ulici za pochodu - kapsicka do ruky, banan...
Od roka uz jedla to co my, na trhoch ochutnala aj langos, alebo mala rada cisty chlieb :D

jj298
Odpoveď bola odstránená
rebrambora
16. dec 2023

Ak sme sli niekde cez chladne pocasie na dlhsie, tak medzitym niekde si sadnut aspon na napoj, tak krmili sme tam, pohodlne v teple. Mne by sa tiez nechcelo jest nabalenej vo fusaku, rukaviciach a neviem este v com. Popripade ak bolo poblizku kludnejsie nakupne centrum alebo nieco, kde sme sa vedeli vyzliect, tak tam.
Nech ste zdravi, uzi si to a nestresuj zbytocne.

vyrovnanaosoba
16. dec 2023

Kŕmila som všade, kde nás "chytil hlad" niekedy rožok do ruky, banán, detskú výživu na cucanie, alebo s lyžičkou, aj mlieko do fľaše som zarábala. Niekedy v obchodnom dome, niekedy v reštaurácii, či na lavičke. Určite sa sa odbehnúť niekde, kde bude teplejšie ako vonku pod pódiom s vystúpením.

enoula
16. dec 2023

Jedlo do termosky/krabicka termoskova, aby to nebolo ladove a podla hladu uz len...

zuzanka.zuzu
16. dec 2023

mne sa strašne páči ako admin 7 hodín po poslednom príspevku zmenil názov témy na "kedy dávate vonku olovrant" , takže vlastne všetky doteraz uverejnené príspevky vyznievajú ako z inej galaxie 😘 keby aspoň "kde..." ale prečo preboha sa to zmenilo z "aký" na "kedy" to ozaj netuším 🙄