Keď príkrmy nechutia
Baby je normálne že zo všetkého ho striasa a napína na vracanie ? Je jedno či dám ovocie , zeleninu alebo kašu . Aj keď mu to dám viackrát zakaždým tá istá reakcia
@sima1415 skúsila si zmeniť konzistenciu? Ja som malej na začiatku vždy mixovala na hladkú kašičku a raz sa mi podarilo urobiť hrudkovú. To jej chutilo omnoho viac lebo predtým sa jej to moc lepilo na ústa a bola z toho nesvoja. Alebo to chce len čas
@kkovacovak skúšala som aj len popučit aj mixovať aj kupované aj kapsičky aj som mu to riedila až to nemá husté :D nič len cecek chce
Daj mu cas jedna Moja midwife mala 5deti a jedno do roka len kojene nic nechcelo jest a bolo ok. Nasilu to donho nedostanes. Skusaj ponukaj. Mala chcela len uplne hladke a maly naopak len kusky ktore si mohol dat Sam.
@sima1415 Tak moj syn do 9m tak max poolyzoval parkrat lyzicku. Celkoho prikrmy nemusel, hlavne zaciatky boli zufale. Potom trosku viac zacal papat ale nebola to ziadna slava. Normalne zacal jest az ked som ho 13m odstavila. Odvtedy mi pekne papa, aj vodu pije. Ale kym som ho kojila, tak gro jeho stravy bolo MM. Ale zasa on bol dobry bucko.
@sima1415 super ked skusis cestoviny odporucam mušlicky - uvaris ich s menej vody a das tam cervenu sosovicu ( vari sa to 15min) tak aby nakoniec voda vysublimovala a ta sosovica vyplni tie musle ( Moj si to rad vari Sam od 1.5r Ja my len podam veci on to da do hrnca este tam mozes casom pridat mrazenu zeleninu hrasok mrkvu - same to nechce vypluje no v tej musli to zje mnam mnam ) ale Skus aj spaghetti deti ich zvyknu radi jest je to taka Sranda pre ne po 1 spagetke 😀