icon

Keď príkrmy nechutia

sima1415
5. apr 2022

Baby je normálne že zo všetkého ho striasa a napína na vracanie ? Je jedno či dám ovocie , zeleninu alebo kašu . Aj keď mu to dám viackrát zakaždým tá istá reakcia

viestta
Odpoveď bola odstránená
sima1415
autor
5. apr 2022

@viestta už dva mesiace si nevie zvyknúť :D najhoršie je že ho napína a veľakrát grcka

kkovacovak
5. apr 2022

@sima1415 skúsila si zmeniť konzistenciu? Ja som malej na začiatku vždy mixovala na hladkú kašičku a raz sa mi podarilo urobiť hrudkovú. To jej chutilo omnoho viac lebo predtým sa jej to moc lepilo na ústa a bola z toho nesvoja. Alebo to chce len čas

sima1415
autor
5. apr 2022

@kkovacovak skúšala som aj len popučit aj mixovať aj kupované aj kapsičky aj som mu to riedila až to nemá husté :D nič len cecek chce

miadi
5. apr 2022

Daj mu cas jedna Moja midwife mala 5deti a jedno do roka len kojene nic nechcelo jest a bolo ok. Nasilu to donho nedostanes. Skusaj ponukaj. Mala chcela len uplne hladke a maly naopak len kusky ktore si mohol dat Sam.

sima1415
autor
5. apr 2022

@miadi inak toto je fakt keď mu dám keksík ktorý sám drží tak to pocmúľa , lenže keď ma iba dva zuby veľa jedál ktoré si sám môže držať nie je

kataka10
5. apr 2022

@sima1415 asi je to idealny kandidat na BLW metodu. Kukni na nete. Niektore maminky to praktizuju. Mozno to bude vhodne aj pre vas.

miadi
5. apr 2022

@sima1415 je vela veci ktore moze sam pojest a zuby stym nic nemaju tie dasienka rozdrvia. Moj od 6m jedol Sam cestoviny melon kusky masa ryby ( dcera este v 6r nejedla niektore veci co on ona je od 9m hrozna s jedlom ma rada len chlebove suche plane alebo sladke)

im709vf
5. apr 2022

@sima1415 moja grcala pri každom prikrme až do teraz. Ma momentálne 8 mesiacov, od 4 prikrmovana. Pomaly sa uz rozbieha. Tvoja aspoň mliecko chce, moja doteraz len v spanku 🤷🏼‍♀️

sima1415
autor
5. apr 2022

@kataka10 toto znie zaujímavo to skúsim 🙂
@miadi ja musím kvôli exzemu veľmi pomaly skúšať ale cestoviny má ešte veru nenapadli 🙂

pribinak
5. apr 2022

@sima1415 aké staré je bábätko?

miadi
5. apr 2022

@sima1415 v pohode aj Moj mal novorodenecky vyrastol z toho .. naj su produkty aveeno z ovsenych vlociek mydlo a krem na baby exzem.

sima1415
autor
5. apr 2022

@pribinak 7 mesiacov
@miadi zatiaľ má predpísané mastičky čo mu pomáhajú len keď spapá niektore veci alebo keď ich jem ja tak sa mu to zhorší

pribinak
5. apr 2022

@sima1415 tak ešte stále maličký a stačí ak si dá len pár lyžičiek, netreba ho zbytočne trápiť. Pomaličky skúšaj. Môj syn tiež veľmi malo papal, skôr párkrát olizal lyzicku, teraz? Zožerie aj svetlo z chladničky

sima1415
autor
5. apr 2022

@pribinak ako ja by som to neriešila keby sa napapal ale má málo pocikanych plienok, nepriberá a keď sa pokaka je to brutálne zelené a nechce vôbec fľašu ani UM

pribinak
5. apr 2022

@sima1415 veď keď dojcis tak jasne, že nechce fľašu a UM.

Ako robíš papanie? Môj syn vyžadoval úplne na hladko vymixovat. Nesmela tam byt ani mini hrudka jedla.

titla
5. apr 2022

@sima1415 Tak moj syn do 9m tak max poolyzoval parkrat lyzicku. Celkoho prikrmy nemusel, hlavne zaciatky boli zufale. Potom trosku viac zacal papat ale nebola to ziadna slava. Normalne zacal jest az ked som ho 13m odstavila. Odvtedy mi pekne papa, aj vodu pije. Ale kym som ho kojila, tak gro jeho stravy bolo MM. Ale zasa on bol dobry bucko.

sima1415
autor
6. apr 2022

@miadi skúsila som rybu a asi prvá vec čo mu chutí 🙂 ďakujem za inšpiráciu

miadi
6. apr 2022

@sima1415 super ked skusis cestoviny odporucam mušlicky - uvaris ich s menej vody a das tam cervenu sosovicu ( vari sa to 15min) tak aby nakoniec voda vysublimovala a ta sosovica vyplni tie musle ( Moj si to rad vari Sam od 1.5r Ja my len podam veci on to da do hrnca este tam mozes casom pridat mrazenu zeleninu hrasok mrkvu - same to nechce vypluje no v tej musli to zje mnam mnam ) ale Skus aj spaghetti deti ich zvyknu radi jest je to taka Sranda pre ne po 1 spagetke 😀