Kedy ste prestali deťom mixovať jedlo?
8/9m... uz len pucenie...a od roka jedla normalne.
nemixovala som nikdy, len roztlačila vidličkou "na hladko" a postupne nechávala stále väčšie kúsky
Ja som ani nikdy mixovať nezačala. Boli veľmi skoro zubatí a aj pomerne pažraví, tak hneď v 6. mesiacoch začali jesť prikrmy popučené vidličkou (zemiaky, banán...) alebo pokrájané na drobné kúsky (mäso).
Nikdy som nemixovala. Iba som pucila lyzickou.
Nemixovala som. Hned cele kusky jedli
Tiez som nikdy nemixovala, uvarila a rozmagala vidlickou. Ako tu ale niekto napisal, aj nasa mala mala zuby velmi rychlo vonku a vzdy vedela a vie vyplut, ked sa jej nieco nepozdava.
starsiemu synovi cca v dva a pol roku, dovtedy ho aj z najmensieho kusocka napinalo.... dcera ma rok a je tak pazrava, ze by zjedla aj vsetko, co mame v chladnicke, keby sme jej to naservirovali, ta zje aj take kusy, ze ja by som s nimi mala problem - takze tej mixnem len take naozaj tvrdsie veci, cviklu, maso,... inak vsetko len pucim
Je to teda asi rozdielne, skúsim pomaly nechávať kúsky ci to bude papat. Ďakujem vám všetkým
u nas aktualna tema (11m).. moja si zuje rozky, maso, cestoviny, ryzu, odhryzne si z bananu.. ale ako zaciti napr. v jogurte kustik ovocia, konci.. a take, ze by si hryzla kusok jablka, na to mozem rovno zabudnut 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
mix. sme len poslednej - ľutovala som to potom ešte dlhé predlhé mesiace...
Synovi som mixovala do vyse roka a pol, dcere do 12 mesiacov
Dlho....cez 2 roky a nelutujem, raz to prislo, vyzivu mal super, zacal hryzt ovocie, pecivo casom aj zvysok
Nikdy som nemixovala.pucila som vydluckou