Kedy začať dávať večeru 9-mesačnému bábätku?
Ahojte, malá ma za pár dni 9 mesiacov a papal zatiaľ desiatu a obed. Je stále plne kojená. Nespapa takmer nič. Posledné dni len 2-5 lyžičiek niekedy ani to, niekedy max 10 viac určite nie. Jedine občas rožtek trocha požužle alebo domace pečivo keď robíme. Rozmýšľala som či jej už ponúkať nejakú večeru? Pripadne čo jej dávať na to jej “jedenie” alebo skôr skúšanie chuti. Ďakujem
Pripadne ak máte skúsenosti že bábätko vám odmieta papať čo ste robili, skúšali alebo neriešili 🙂
@pribinak ona práveže nikdy veľa nespapala :/ doktorka že čakať kým sa rozpapa…ale neviem
Ja som v 9m už dávala aj olovrant - jogurt biely hollandia, a večeru kašu. Robila som mu domáce kaše.
V 9tich dávam desiatu, obed, občas olovrant a vždy večeru.
Na večeru zvyčajne kašu
Veľa závisí že aj aké je celkovo veľké bábätko, ak je to nejaká drobulka tak fakt nemusí spapat veľa
Na večeru môžeš dávať kase, krémové polievky, to čo bolo na obed, ale aj chlebík s maslom, hocičo čo jej zachuti
Kľudne ponúkni aj večer,aj to ,čo bolo na obed,alebo nejakú kašu, chlebík či rožok s maslom. Moji mali také fázy,keď proste jedli menej,potom sa to opäť zmenilo a tak dookola.

Krvny obraz? Železo? Ale môžu jej ísť aj zuby. Preto len tak trosku spapa
Jasne že môžeš ponúkať aj večeru