icon

Koľko čučoriedok môže zjesť dieťa?

luciferka93
22. okt 2023

Ahojte, prosim vas koľko čučoriedok môže dieťa zjesť? Strasne mu chutia len sa bojim aby ho nezapieklo ☺️

snazilka_bio_mamka
22. okt 2023

5,25 😀

snazilka_bio_mamka
22. okt 2023

@luciferka93 veď takú tu mensiu vaničku by som v pohode dala..Ked sa zapecie, budes vediet, ze mas dat menej, btw z cucoriedok sa dieťa zapeka? lebo namna maju opacny úcinok

luciferka93
autor
22. okt 2023

@snazilka_bio_mamka no my ich pouzivame ked preháňa, a teda vzdy mi mama aj babka vravievali ze ich netreba vela jest lebo zapecie 😃😃😃 dala som mu tak 3 lyzice velke tak uvidime 😃😃

snazilka_bio_mamka
22. okt 2023

@luciferka93 su zdrave, plne antioxidantov, uvidis ako zareaguje. 🫐

januska12323
22. okt 2023

Z čučoriedok sa môže akurát tak pokadit.

hugger
22. okt 2023

Z cuciriedok nezapeka. V disledku vysokeho obsahu vlakniny ktorou sa krmi crevna mikroflora sa pouzivaju na normalizaciu prilis riedkej alebo prilis tvrdej stolice. Prednostne jest domace, nie take co precestovaki viac nez obaja rodicia dohromady 😁. Dieta treba drzat mimo dosahu cerstvo natretych stien.

viestta
22. okt 2023

@luciferka93 proti hnacke posobia nase lesne cucoriedky, ktore su modre aj zvnutra. Kanadske cucoriedky, ktore sa bezne predavaju taky ucinok nemaju

pininka1
22. okt 2023

No len bacha. Moja zjedla tu malú misku čučoriedok co majú v obchode a grcala celú noc len tie čučoriedky. Malé dieťa podobne ako hrozno tu šupku nemusí dobre stráviť a potom je zle.

margaretka_
22. okt 2023

Ja mam skor spomienku ako syn nestihol dobehnut a plna plienka cucoriedok 😀

majlo1234
22. okt 2023

Kolko chce. Este ma nenapadlo monitorovat spotrebu ovocia a zeleniny, dost mam so sladkostami😂

luciferka93
autor
22. okt 2023

@viestta ano my mame iba lesne cucoriedky ☺️

luciferka93
autor
22. okt 2023

@hugger mame doma iba lesne, a to ze nezapeka by som netvrdila, papal cucoriedky vcera a aj dnes a teda dnes mal čo robit aby sa vykakal, takze asi na kazdeho plati inak ☺️

@majlo1234 nikdy nemonitorujem spotrebu ovocia, pytala som sa na cucoriedky lebo odjakziva mi to doma vravievali ze zapeka...to je vsetko ☺️

majlo1234
23. okt 2023

@luciferka93 ja som to myslela s nadsazkou, ze tu niektore zienky pisali strasidelne pribehy. Nemusis sa bat, kludne mu dopraj. Akurat takto mimo sezonu su bobule drahsie nez zlato, u nas na ne ide stale polovica vyplaty😂

luciferka93
autor
23. okt 2023

@majlo1234 su veru drahé ale my mame lesné v mrazaku alebo zavarené bez cukru takze na celu zimu vystacime hadam 🤣🤣🤣