Koľko zjedia vaše 9- až 10-ročné dievčatá?
Ahojky, len taká otázka, ako jedia Vaše 9-10 ročne dievčatá?
Moja sa posledný mesiac neskutočne rozjedla, akože mne to nevadí, som rada, že jej chutí,no ja len čumim,čo dokáže zjesť 🤣. Len ma zaujíma či je to normálne v tomto veku. Nadváhu nemá, skôr je zdravo štíhla, vyšportovaná postava. 138 CM a 29.5kg. Mne by to čo teraz poje, vystačilo na 3 dní 🤣.
Ako je to u vás? Ďakujem
Áno aj u nás tak, som rada že v tom nie som sama s mojou takmer 10 ročnou 😂, tiež občas čumím, dokonca ju musím až krotiť, aby jej nebolo zle😁
A pritom je štíhla ako prútik od malička, vyzerá akoby sme jej nedali jesť 😀
@balerina2025 veď na 8 rokov má super výšku, moja bude mať v lete 10 rokov 😉
@majka176 aj moja bude mať 10 rokov, v lete..a som teda rada tiež, že v Tom nie som sama🤣. To je až neskutočné ju sledovať 🤣 , akože nikdy sme s jedlom problém nemali, že by nechcela alebo tak, no teraz zje výdatnu veceru a za 10minut mi povie, že je hladná 🤔.
Moja sedemročná je väčšia, vyššia a ťažšia ako tvoja 9 ročná, a teda posledné týždne má dni, že zje aj slona a má dni, kedy vyzije z jablka a jogurtu.
No my sme práveže s jedlom mali problém, ona bola nejedák, takže je úžasné ju sledovať, ako jej všetko chutí, ale doslova všetko a aj dupľa musí byť, či doma alebo v škole.
@majka176 tak to ti verím. A ďakujem za odpovede, tak to bude asi tým vekom a rýchlejším rastom.
@jesenzima prosim ta, to ma akoze kolko :O
ale vaha jej polroka stoji :(
@balerina2025 140 a 35 kg ... Nie, nie je obézna..
Moja bude mať v októbri 10. Ešte takto pred rokom sme do nej ledva jedlo dostali, mala obrovské krčné mandle a nedalo sa jej prehĺtať. Od operácie asi dobieha a niekedy až nechápem kde sa to do nej zmestí. Ma 142cm a 36kg ale ona je samý sval.
dcera bude mat v maji 9, vyska/vaha ako tvoja. A zje asi viac ako ja za den, uplne vazne. Neviem kam to ide lebo je stihla, atleticka, ale sport len relaxacne. Preto sa snazim vela zeleniny a lahsie jedla, detska obezita je realny problem uz aj na SK, takze ked jej chuti nech je, ale dobre
@jesenzima je vysoka. preto nie je obezna. vy ste vysoki?
V dobrom ti závidím 😂🙈moja bude mať v máji 10 rokov a má výšku 145cm a 31kg😅a je slabý jedák,už sa teším keď sa viac rozpapá😁😂
@balerina2025 áno sme vysokí.. ale zdedila iba dcéra. Syn je také bežné dieťa aj výškou aj váhou. Dcéra asi bude po tatovi 🤭
Tak ma devat- musi trochu pribrat a nabrat tvary- telo sa pomalicky pripravuje na rast prs,vyvoj zenskych organov a menstruaciu- to vsetko spotrebuje neskuticne mnozstvo energie a neudeje sa to z vecera do rana. Telo na tom pracuje aj 2-3 roky- intenzivne
Jasne. Na jesen bude mať 10. A to ako sa posledný mesiac rozjedla. To normálne ja nestačím nakupovať, hlavu ma stále v chladničke a stále je hladná. Ma cca 140cm. Presne neviem ale 134 nohavice sú jej total krátke. A ma ledva 27 kg.
Pripisujem to puberte. S nou to už plieska od steny k stene.
@zuzinka888 áno, jasné,to dáva význam 👍❤️, len človek sa troska vyľaká, keď zo dňa na deň taká zmena a zjedla by aj mňa 🤣, keby som jej dačo nenachystala. Tak reku opýtam sa do pléna ako je to inde , no vidím že nie sme jediný a je to zdravý vývoj ♥️♥️♥️
@tana85 presne, tiež sa snažím zdravo, ale v podstate tak jeme stále, takže tam veľké zmeny nie sú, akurát sa zmenili porcie z malých na obrovské 🤣🤣🤣
@araavdva s mojou ešte puberta neplieska nejako viditeľne, aj keď občas ma také záchvaty smiechu, že koniec 🤣🤣🤣no ak by tak bola celá puberta,tak to by bolo super
Moja má 10r, cca 158cm, 42kg a je ako vrabec.
@mimikarol to fakt ma 158 CM ??
Je to v tom veku normalne. Moja sa rozjedla okolo 11.roku ( to ale aj menzes dostala). Tiez vie toho pojest, az sa cudujem. Zatial je taka akurat, skor chudsia - 158 cm a 38 kg.
Nasa ma 9,5 roka, ma 145 cm a 46 kg, ma ochlpenie, rastu jej prsia. Par vyrazok na tvari. Takze jej sa uz rozbehla puberta podla mna, no a zje, co nezje ju. Ju musim krotit aj skrz nadvahu. Ale to aj syn 11,5 rocny, zje za 2 chlapov a toho chlebaaa 🤪 a ten ma 148-150 cm (je skoro ako ja) a vazi 38 kg.
To, ze sa rozjedla, je podla mna preto, ze ide do puberty pomaly a potrebuje rast, dozrievat, z cholesterolu sa tvoria pohlavne hormony. Robi si zasoby.
Zacne Ti aj papulovat, neboj sa, aj revat bude, u nas hysaky a drama queen vystupy...😅🤣. Ale ja som to cakala a cakam aj horsie, lebo vzdor bol u nej strasny. Od vrieskania mavala az petechie po tvari...🙈
Moja ma 8 rojov, 145 cm a 34 kg. Je tiez taka vysportovana, stale skace, beha. To, co ma rada, toho sa naje , no fakt niekedy zje viac ako ja....to ten metabolizmus detsky, deti rastu, spotrebuju mboho energie....skola, kruzky
@nevenka aj moja zacala papulovat...to uz puberta....minule mi povedala, ze mama, uz sa konecne namaluj a daj si saty 🙂🙂🙂
Inak svagrina ucitelka v skole vravela, ze ma dve tretiacky co maju ms....
@snowflakenel cooooooo aka velka
@nevenka no tak toto si neviem predstaviť 🤔, že mi začne papulovat. Ona je odmala také slniečko, aj keď bola malinká,žiadne hádzanie sa o zem ani nič také. No ale tak jasné, že puberta s človekom zaknise, no sama som zvedavá čo to bude. Zatiaľ sa len stále strašne chichoce, tak ale už dosť rieši kamošky, furt len von na preliezky, ale tak zas som rada, že tablet a mobil ju zatiaľ neuchvatil

podla mna ano, ide do puberty pomaly. ale pekne vysoka je. moja ide mat 8 rokov a ledva 130cm , 25kg. za posledny polrok ani gram nepribrala..a sladkeho poje...aj ja som okolo 10rrokov pribrala..