Kŕmenie 14-mesačnej dcéry: Ako zvládnuť nové návyky?
Ahojte mam 14m dieta papava pekne ale. Poslednw dní vymýšľa sem tam ju nakŕmiť pri telke keď sa patrí s obedom namiesto toho aby ho jedla jr to tak 2x do týždňa max. Som za to ze ranajky obed vecera obed musí byť nie vlchrumky ani podobne taktiež som zacto ze radšej P osediacky s možno s hračkou co praktizuje sem tam tiež ako behať pri jedle. Nemyslím si ze ma návyk na TV úr nie ale začala som chodiť do prace a toto bude asi práca babky a tatina ti asi na sedenie v stoličke nebaziruju
tak nerozumiem teraz tvojej otazke. Musis sa spytat tatina ci baziruje na tom aby sedela na stolicke a aku jej dava stravu - ci jej na obed da chrumky. Treba mu povedat, ze mala si nesmie zvykat na blbosti. Ak jej chce dat chrumky tak moze ale az ked sa normalne naje. Plus to iste s babkou. Ak jej dava jest mimo stolicky, tak jej treba vysvetlit, ze by bolo fajn, keby dodrziavala to co si ju naucila. Ak babka chce davat jest pred telkou tak s dohodnite, ze by to mohla byt napr. len vecera alebo ranne rozpravky. Ostatne jedlo na stolicke aby sa aj dieta naucilo, kedy sa da a kedy nie a nebude ti vymyslat nepravidelne.
@tatiana234 prosím, nabudúce skontrolovať predtým, než sa postne príspevok. Veľmi zle sa to číta.
Skús ešte raz a oprav si to po sebe.

A otázka?