Mixér od Zepteru. Pri čom si ním pomáhate?
ahojte baby máte ho niektorá? čo všetko s ním robíte? pri čom si ním pomáhate? ja ho väčšinou používam na miešanie cesta, a pomazánok ale určite sa dá využiť aj viac, poradte ako si uľahčiť varenie a pečenie, ďakujem za každú radu
😉 ja úplne všetko 😉 zbožňujem ho 😀 😀 😀 😀 polievky-krémové, majonézu, zmrzku, mixujem zemiaky na placky, cibuľu do varenia už odkedy ho mám nakrájam, jen mixujem.
Skúste si urobiť strúhanku na rezne z čerstvých rožkov, alebo chleba, mňam, ja rezne nemusím, ale také sú super.
Sneh z bielkov-odporúčam pridať lyžičku vody je to rýchlo a pevne vyšľahané.
Ahojte.
Aky objem ma ta doza na mixovanie? Skusali ste v tom cesto, napr. piskotove? Velmi sa mi pozdava... Diky.
svet1 dóza má 800ml. Cesto na zákusky ,torty -robievam bežne-je to šup-šup hotové, samozrejme vo väčšej nádobe. Len ľutujem, že som mixsy nemala skôr,keď bola naša Lesinka malá -to by sa robili kašičky 😀
Ďakujem Livia.
A máte skúsenosti aj s odšťavovaním? Koľko mäsa sa dá pomlieť na jeden šup?
s odšťavňovaním nie 😨 mäso si meliem tak , že pridávam po hrstiach nakrájané na kocky, neskúšala som inak
Ahoj, môže sa nádobka na mletie umývať v umývačke? nikde neviem zistiť, dakujem
Ahojte, takže sa dá v tom aj mlieť mäso?? a to určite? 🙂 Dík, Henika
ak ma niekto zaujem o výrobky zepter, ozvite sa , mám niečo za polovicu ...

ahoj ja mam ten mixer a veru ani sa nezamyšlam čo všetko s nim robím ale komplet všetko mam ho na linke a napríklad praškovy cukor si nekupujem vobec vždy si nameliem kolko mi prave treba ,aj orechy mak všetko s nim robím akurat mi dosť dlho trvalo kym som pochopila prečo neviem vyšlahať sneh do tuha ale stale mi ostalo bielko na spodku a prišla som na to že používam penič a nie šlahač
som s nim spokojna 😉