icon

Mliečna kaša na večer

mameha7
17. okt 2022

Ahojte. Mojej pol ročnej dcérke chcem začať dávať na večeru mliečnu kašu, nech sa viac zasýti. Už papá na raňajky ovocnú výživu a na obed má zeleninovo - mäsový príkrm. Popri tom ju ešte kojím, tak sa chcem opýtať, či je možné večernú kašu pripraviť aj zo svojho materského mlieka?

mimi3008
17. okt 2022

@mameha7 mliecna kasa (uz ma v sebe mlieko) sa ale pripravuje s vodou. Z mlieka, ci uz UM alebo materskeho sa pripravuje nemliecna kasa (neobsahuje mlieko)

ivangeline
17. okt 2022

Da sa..coby nie..obilnina a svoje mlieko. Alevo su aj z materskeho mlieka..Davnejsie som kupovala v DM od Nutrilonu z materskeho mlieka. A su aj ine znacky.
Alebo bezmliecne s vodou. 🙂

henrietkatr
17. okt 2022

pravdaze mozes, nevidim dovod, preco by nie🙂 vyskusaj a uvidis. ale nic tym rozhodne nepokazis.

miimss
17. okt 2022

@mameha7 ja tiež keď robím z MM kašu tak z nemliecnej v DM je ich celkom dosť na výber.

ls56
17. okt 2022

Polrocnej,kojenej si uz naprala tolko jedla a este chces dat kasu?😳zíram

mameha7
autor
17. okt 2022

@ls56 Prečo? Riadim sa podľa pokynov mojej pediatričky. Dieťa určite neprekrmujem, zje toho toľko, koľko ona uzná za vhodné (niekedy iba pár lyžičiek, inokedy celú misku) . Je dobré začať zavádzať zeleninu, ovocie, lepok,... kvôli imunologickemu oknu.

zuzanna33
17. okt 2022

@mameha7 samozrejme od 4mesiaca už sme začínali pomaly každé bábätko je iné v 6 aj krupičnú samozrejme bez kakaa a inak Sunar kaše sú super

miimss
18. okt 2022

@zuzanna33 no s tým sunarom veľmi nesúhlasím... Cukru tam je natrepane až až...

chrumka333
18. okt 2022

@mameha7 veď uvar cirok, pšeno, ryžu vo vode a ak bude husté zrieď s MM.

zuzanna33
18. okt 2022

@miimss túto som mala na mysli

mimi2120
19. okt 2022

Mám tiež kojeneho syna a pediatrička nám poradila mliečne kase zaviesť až po 10 mesiaci.