Mobilná aplikácia na kŕmenie dieťaťa
Ahojte, používate prosím vás aplikáciu Baby Feed Timer. V jej popise je "Baby Feed Timer vám pomôže s kojením i kŕmením. Pripomenie vám, že je čas ratolesť nakŕmiť, či už dieťa dojčíte, kŕmite z fľašky alebo už papá tuhú stravu". Je tu niekto, kto ju reálne používa, aké majú s ňou skúsenosti, či je v pohode sa podľa nej riadiť, či skutočne je tak praktická, ako na prvý pohľad vyzerá? Vďaka.
@karola987 dík za skúsenosť, pýtam sa preto, že mi to príde zvláštne, ale jedna moja známa presne podľa appky kŕmi dieťa, dáva ju spať presne podľa toho, ako jej to appka vypočíta, dokonca jej vypočíta aj ako dlho má spať a aj keď dieťa ešte spokojne spí, zobudí ho, aby potom podľa appky prespalo noc a aj keď to znie hrozne, fakt jej to funguje a dieťa prespí celú noc...
nechapem, ako sa ludstvo mohlo bez takychto veci dozit roku 2021...
Nič v zlom, ale príde mi to ako by ta tvoja známa mala tamagoči 🤦 ja som sa tiež bála či budem vedieť,ale to proste vieš, neviem ako ale vieš,neboj, žiadnu apku ti netreba
@medea2003 To nemyslis vazne, ze toto tvoja znama robi? 🙈 byt nou by som sa hanbila to niekde povedat toto. A este ho aj zobudi lebo appka jej to kazde? 🙈🙈 lutujem to babo. Dobre, ze ho nenuti este kakat na sekundy lebo appka vypocitala. Kde sme sa to dostali? Prosim, len ako mamicka neklesni tak hlboko ako ona.
@bona69 uplne, na burze kupene. A pipne ked treba papat a upratat kako.
No neviem 😂 kazde dieta je ine to apka nemoze vediet niektore je hladne castejsie ine viac....ked bude pytat inokedy jest a spat ako ukazuje aplikacia tak co ? 😂 ja mam druhe dieta a podla mna teda najlepsie a aj najjednoduchsie je neriesit a riadit sa dietatom...ono da vediet kedy chce spinkat kedy chce papat atd...a plienku preboha menit podla apky tak co bude mat kakanie nacasovane ? 😂 uplna kravina... inak aj mne obidve prespali celu noc cca od 2 mesiacov 🙂 ale kazde dieta je ine treba ratat s tim radsej a nemat ocakavnia ze bude fungovat podla apky alebo nasich predstav 😀
Tvojej znamej to moze docasne fungovat ale uplne si tym vypla matersky instinkt 😊 a myslim si, ze bude vacsinu casu v strese, ked jej male zacne byt mimo “tabuliek” a casov.
babatko ti da vediet, kedy ta potrebuje. Najhorsie co je, je budit spiace babatko.
Ale ja uprednostnujem doveru v seba a moje dietko ale kazdy to moze mat inak.
Pardon ale to ni pride akoby bolo zieta tamagoci ze pipne mobil nakrmit prebalit 😂
Neviem co sa zas rozculujete, ja som nikdy aplikácie nepouzivala, lebo som na to nemala čas ani chuť, ale to neznamená, ze to musí byť hlúposť. Ved predsa všade sa hovorí o režime deti a podobne, tak pravdepodobne je nastavený podľa tej aplikácie dieťaťu nejaký rezim. Za mňa to môže byť zaujímavá vychytavka, avšak ako sa poznám zabudla by som zapisovať.
@777januska777 ja si myslim, ze my zeny sme natolko mudre stvorenia, ze vieme rezim nasich babatiek. Ako ked mi bude jest kazde tri hodiny tak co neviem si vypocitat kojenie? Ze jedol o 1 a o 4 mi to appka musi pripomenut? Prosim ta super vychytavka je autosedacka a nie appka 🙈
Zachvilu vymyslia robota co zastupi matku vo vsetkom, a nam bude stacit iba porodit 🤦🏻♀️
@srferreira no tak co niekto si to vypocita, niekto si to zadá do aplikácie. Nevidím problém, každý podla toho ako mu to vyhovuje. Nechápem v čom je horsie to písať do aplikácie (aby to pripomenula) alebo počítať to. Niektorí ľudia majú veľmi radi svoj čas organizovaní a taka aplikácia im tu organizáciu uľahčí.
To už aj na toto treba appku? Nestačí, že sú appky na to, kedy sa máme ísť napiť a vstať od stola, lebo dlho sedíme? Pomaly sa bez appky ani nevys*rieme. 🤦🏻♀️
@ptmt1011 tak sú ľudia, ktori majú svoj život radi organizovaní a ak si to nenapisu, tak zabudnú. Niekedy keď človek organizuje cely svoj život a cely ho ma úplne zorganizovani, tak pre takého je to samozrejmosť. Btw. No myslím si, ze tej známej nejde o nejaké pochopenie. Jednoducho sa v organizovaní veci cíti oveľa lepšie ako pri spontánnosti a dôležité je, aby ona a dieta boli spokojní nie?
@medea2003 fuh 😆 ja mobil všade zabúdam, to by môj syn bol asi veľakrát o hlade 🤣🤣
Ja som používala baby daybook asi prvé tri mesiace. Ja viem ze je to mnohým na smiech, ale nám to ulahcovalo život, syn bol na UM takze takže som nemusela držať v hlave rozostupy medzi jedlom, taktiež som znacila spánok to mi lepšie pomohlo zorientovať sa v tom koľko času syn potrebujem na bdenie a koľko a kedy cca ho uložiť spať ked som to mala tak pekne zapísane (a zjavne to fungovalo lebo sme ho "naucili" spať dobre, celú noc takmer od narodenia a cez den ako švajčiarske hodinky vždy v tej istý čas), pocet pocikanych plienok kvôli dehydratácii ked sa ma pýtala dr. na poradni. Toľko rôznych blbsoti existuje na svete, prečo aj nie appka na toto ked to ma uľahčiť prácu. Nehovoriac o tom ze sme mali s mužom spárovanu app takže ked bol on s ním nemusel mi volať ci kakal, kedu jedol,kedu ho dať spať, iba sa pozrel do aplikácie.

@medea2003 no mozno budem zniet staromodne, no ja si myslim, ze dieta ti same da vediet, kedy ho treba nakrmit. Na to appku netreba 🤷♀️