Môže 10-mesačné dieťa jesť burizóny?
Neochutene
@anavixy do jogurtu napr
nedala by som.
do jogurtu alebo vyzivy ano. samotne nie kvoli vdychnutiu
Môže, ale tiež by som v tomto veku dala len do jogurtu/výživy/kaše atď
@bublinka1426 prečo
@klip0 áno tak
@pralinka25 trochu zuval aj samotné ale len 3
A co mu tie burizony maju dat? Uplna zbytocnost.
Nevidím dôvod, nijaka výživová hodnota, len cukor a ešte aj blbý tvar
Burizony su fajn na trenovanie motoriky. Ucili sme sa lyzickovat, prekladat z nadobky do nadobky. Na lyzicku dam jogurt, dieta si z nadobky zoberie burizon a polozi ho na lyzicku.
0-va vyzivova hodnota.. ale.... napr moje dieta malo silny fakt silny reflux. Cokolvek co 'zhustilo' jedlo davalo aspon nejaku sancu, ze vsetko nevyvracia. Pufovane vyrobky u nas boli zachrana. Vyzivovu hodnotu som doplnila inak. Nie je vsetko cierne alebo biele.
10m je take, ze niektore deti to uz zvladnu jest bezpecne aj suche, ale ak nie je tak zdatne, tak idealne do jogurtu/niecoho aby sa trosku roztopili.
Môj má 10 mesiacov a prave kôli jemnej motorike ich už pár zjedol, neplním mu tým brusko, a nenahradzam stravu, skúša si ich zobrať medzi prsty a vložiť do úst. Zje ich pár, nenabera si za hrsť...
@veronikam33 jej aj tvoj?..
@luckajozko21 diky za tip..práve koli motorike som to chcela skúsiť.. kuse pekne už dávno.. a dávam naňho pozor
@luliu v tych bielych cukor nie je
Určite nie, nalepí sa na podnebie a bude sa dusiť

Akoze tie malicke dobky? Urcite nie. Burizony ako take moze, ale nie vo forme, ktorou sa zadusi raz-dva.