icon

Môže 2 mesačné dieťa papať detskú výživu?

katula2
28. sep 2012

Náš malý ma 2 mesiace a 18 dni chceli by sme mu davat vyzivu jablkovu...Vy ste kedy davali...?

s1m.one
28. sep 2012

joj to je velmi skoro, neponahlaj sa, vsetko ma svoj cas, este len teraz sa narodil, urcite nedavaj, pocka ho vyzivka 🙂

azuz
28. sep 2012

NIE, chuda to malinke stvorenie, ved ako tazko by mu bolo po tej vyzivke 😒 aj na tej vyzive mas napisane od ukoncene 4. mesiaca, alebo 6. mesiaca....

dejnas
28. sep 2012

ako je tu donekonečna v rôznych podobných diskusiách omieľaná veta: "veď aj nás tak naše mamy kŕmili a sme tu....." , tak v tomto prípade som si istá, že ....... ani nás naše mamy takto NEKŔMILI 😝

k otázke: kočky ti už poradili, daj na ich rady 😉

zuniq
28. sep 2012

najskor od 4mesiaca
ved takému malému bábu vystačí mliečko,niet sa kam ponahľať

tabkal
Odpoveď bola odstránená
zunolu
28. sep 2012

A smiem sa spýtať prečo? kam sa ponáhľaš určite chceš tak ako každá matka pre svoje dieťa to najlepšie také malé dieťa ešte nemá plne vyvinutý tráviaci systém ani obličky. Neviem či kojíš, alebo dávaš umelé mlieko, ale na výživu je strašne skoro . Plne kojené dieťa stačí prikrmovať od pol roka v mlieku má všetko čo potrebuje, nepotrebuje ani čaj , šťavu či vodu stačí mlieko ak dávaš umelé mlieko nezačína sa s príkrmami pred 4 mesiacom aj umelé mlieka sú stavané tak aby spĺňali všetky potreby dieťaťa. A spýtala si sa na toto aj svojho pediatra ak áno čo ti povedal? a môj osobný názor načo výživu keď bude čas na príkrmy uvar mu zeleninu ( príkrmy as začínajú zeleninou ) aspoň vieš čo tvoje dieťa je a je to aj lacnejšie 🙂

tynamartina
28. sep 2012

Nemám slov ☹

lenka_b
28. sep 2012

Nie. Ja som davala od 4.5 mesiaca.

mamutka
28. sep 2012

ty mas stastie, ze nezijes v UK, tak by sa vyprdli na to ci ta niekto zvozi na diskusii, uz by si to dieta davno nemala.....

nef2702
28. sep 2012

NIE preboha!!!!chces malemu ublizit???

anjelik2509
28. sep 2012

určite nie!!!! v žiadnom prípade, také malé dieťatko dokáže prijať a stráviť IBA MLIEKO!!! umelé, alebo materské, nič iné....

katy1979
28. sep 2012

ach jo 😒

sofia2008
Odpoveď bola odstránená
adinkag
28. sep 2012

nasa mala bola na umelom mlieku zacali od 5 mesiaca,ale zeleninkou nie detskou vyzivou

nicky182
28. sep 2012

moje dietatko jeflo prvu vyzivku ked mala skoro 8 mesiacov .....prepac, ale sa ti normalne cudujem, ze sem napises takuto otazku - co myslis, moze 2 mesacne dieta "zjest" vyzivu ??? ked ledva udrzi hlavicku ???? no ale ked chces, tak daj malemu vyzivu, najlepsie hned jahodovu, a potom na veceru kura s kasou, pripadne cheesburger z MCaca ...

renata5
28. sep 2012

takuto sprostost som este ani nepocula moj syn zacal s príkrmami v 6m

jajka0211
Odpoveď bola odstránená
something
28. sep 2012

digysa Ty si strasne mudra, hlavne ze kazde 4,5,6 mesacne posadis, vsak?
katula2 Kazdopadne je skoro...skus google lez strelis blbost...aj ked nas ma 2 mesiace a kvapku brokolicovej polievky a krupice uz dostal..nic sa nestalo a z takeho mnozstva by sa ani nestalo...a najprv to dostal v mliecku...nedostal to preto aby som rychle zacala s prikrmom...ale bol taky zlaty ked otvaral usta ked som jedla a on na mna pozeral, ze som namocila koncek prsta a on to olizol....
A kludne si napiste co chcete na to 😀

kepassa
28. sep 2012

ked mala Emmka 8 tyzdnov a lezala v detskej nemocnici kvoli krvavym hnackovym stoliciam tak jej lekarka naordinovala banan...aby sme nemuseli stale len ryzovy odvar a ja som na nu s vypulenymi ocami pozerala, ci uz moze dvojmesacne dieta banan /samozrejme rozmixovany v mlieku alebo v caji/ potom po prepusteni domov nam to iste povedala jej pediatricka ale mne to prosto neslo dat jej ho, len sme "ryzovali"...prvykrat som jej ho dala az teraz ked sme zacali davat po ukoncenom stvrtom mesiaci zeleninku postupne a mala v jeden den taku skor riedsiu stolicu tak som jej v ten den na obed dala banan, jablko mi este ani nejedla...takze akoze skutocne nechapem na co takto skoro experimentovat na vlastnom dietati, ved ma cas. Moja ma intoleranciu laktozy cize nemozeme kojit a preto je na umelom mliecku bezlaktozovom samozrejme ale napriek tomu som do nej od uplnej perinky nepchala vyzivy...vsetko ma svoj cas

luciferkax
28. sep 2012

Je to veeeeeľmi priskoro..... detičky s začínjú prikrmovať najskôr v 4. mesiaci - aj to len tí najvačší papkáči, dieťa na UM môže byť kludne do uk. piateho mesiaca, dojčené až od uk.6.mesiaca. začína sa zeleninou, nnie ovociím a už vôbec nie detskou presladenou umelou výživou 🙂 🙂
Užívaj si čas, že stačí iiiiiiiiiiba mliečko.... ja som sa síce tiež prvých príkrmov nevedela dočkať, no tešilo ma, že som mohla ísť kdekolvek, stačilo vytiahnuť prsník, lahnúť na posteľ a "krmiť" 😀 😀 😀

stanislavao
28. sep 2012

coze??? co ste sa zblaznili. prve prikrmy sa davaju v 6 mesiacoch. a aj to preco hned umele vyzivy? prve prikrmy su vareny zemiacik, mrkvicka, nastruhane jablcko.

kukujka
28. sep 2012

akoze dufam,ze si robis len srandu a ak to myslis vazne tak normalne nechapem tvoju sprostost-prepac,ale inak to napisat nemozem

dijefcatko
28. sep 2012

podľa mňa si niekto zasa robí prdel... 😒

lejluska
28. sep 2012

ak si robíš srandu ha-ha-ha (pobavili sme sa) ak to myslíš vážne tak určite NIE...

peta1510
28. sep 2012

A ako to bude papat?Po leziacky?Nech sa pridusi??? Boze,toto nepochopim!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 Chuda dieta!

rora
28. sep 2012

svaty józef.... ako piatkovy vtip okej.... nemozes este nejake tie dva mesiace pockat? potom ked uz nevydrzis tak uvar mrkvu alebo zemiak. ale kupovane jablkove vyzivy si odloz na ovela neskor 😔

sachmetttt
28. sep 2012

mi sme začali príkm od 4mesiaca.. poslednej paní čo odpovedá sa nezdá krmenie po ležiačky ja krmim doteraz kým malá nevie poriadne sediet a krásne papaká ešte sa nedusila..

matejko0780
28. sep 2012

no to snad nie 🤐 preboha a načo ??? 😠

renton
Odpoveď bola odstránená
janaalzbeta
28. sep 2012

😠 . To nie, ešte počkaj kým ti tvoj pediater nepovie,že môžeš prikrmovať.... mi sme začali keď mal malý 7mes.a to bol predčasne narodený, preto tak pozde...................môžeš drobcovi ublýžiť a môže to nedobre dopadnúť. Nechcem strašiť ale tu u Nás v okrese to urobila mamka s mesačnou dcérkou a skončila v nemocnici. Doteraz má zdravotné problémy................. ☹