icon

Môže 2 mesačné dieťa papať detskú výživu?

katula2
28. sep 2012

Náš malý ma 2 mesiace a 18 dni chceli by sme mu davat vyzivu jablkovu...Vy ste kedy davali...?

Strana
z4
aduskatt
28. sep 2012

daj mu a potom sa este trosku cuduj, preco mu je zle

dejka77
28. sep 2012

Jasne, ze moze, coby nie. Aj maso, zeleninu, pribinacik, vsetko moze. Len to poriadne zatoci s jeho traviacim traktom, asi tak...
Ked mala moja dcera tolko mesiacov riesila som nadprodukciu, jej reflux a ty by si uz do dietata pchala vyzivu?? Ved si uzivaj babo a to, ze nemusis okrem mlieka nic chystat.

snehulienka_mrazova
28. sep 2012

Určite nie. MM je najlepšie a bohato vystačí ešte dlho. Ja som dcérku do 6 mesiacov len kojila, nemáš sa kam ponáhľať.

evulienka22
29. sep 2012

ty nie si asi normalna, nechodis detskej lekarke? s pevnou stravou sa zacina az od 6 mesiaca, dovtedy mas krmit len mliekom, ci uz materskym alebo umelym, ved je tolko toho popisaneho ci uz odbornych clankov alebo sa porad s laktacnou ale ziadna starostliva a zodpovedna osoba ti nedovoli davat babätku vyzivu. kde to zijes? nemas kontakt s civilizaciou? 😒

zlatovlaska123
29. sep 2012

Toto čo je za otázku?????
Žasnem!

milka1978
29. sep 2012

určite nie .... minimálne do 4 mesiaca nič .... potom od ukončeného 4 mesiaca máš nejaké výživky alebo detské kašičky ale dovtedy určite nič ak nechceš riskovať, že ti bábo bude plakať od bolesti bruška ... a najskôr by som aj tak začala s nejakým jemným vývarom, predsa je to "len" voda a nezaťaží hneď bábätku bruško, ale ako som písala najskôr od ukončeného 4. mesiaca

baby124
29. sep 2012

hovori sa ze 3 mesiace babatka su ako 4 trimester babatko si zvyka na novy svet a ty uz po 2 mesiacov mu alebo jej chces dat jablkovu vyzivu???to je moc skoro ja som mojej zacala davat po dovrseni cca 5 mesiaca lebo ako prvy prikrm sa ma davat zelenina aby si nezvykal na sladku chut potom ti uz nic nebude chcet zjest

brumka
29. sep 2012

urcite nie.dieta este nema vyvinuty travaci trak, takto mu len uskodis, lebo sa nedokaze telo este vysporiadat s novymi potravinami. takto zacinaju alergie alebo zdravotneproblemy v dospelosti. ,pri skorych zavadzaniach napriklad lepku vznika celiakia. prve sa zacina zeleninou, po mesiaci s masom a potom az ovocie. take male dieta nepotrebuje nic len MM, ziadny cajik nic

tunzal
29. sep 2012

áno môžeš dať, ale tak za 2 mesiace, t.j. najskôr po ukončení 4 mesiaca 🙂

ita78
29. sep 2012

Kukala som,máš krásneho chlapčeka,"nekaz" mu bruško,moja!!! 😉 Ešte sa napapá všetkého možného dosť keď bude väčší. 😉

marikap18
29. sep 2012

Urcite nie, on ma este slabe oblicky a zaludocek. Len pockaj do konca 4. mesiaca

koralinka
29. sep 2012

o tom potom o tej otázke, ale reakcie - čo ju chceš pridrhnuť po ležiačky? nehnevajte sa moja začala s príkrmami v pol roku ,sedela od piateho mesiaca, ale prvé mesiace sme jedavali po ležiačky nikdy sa nedrhla ani som ju nezabila a tie čo prikrmuju v 4 mes kedy dieťa nesedí to ako maju dať? postaviť dieťa na stôl podopriet vankušmi a ide sa jesť????

katka1981
29. sep 2012

Pokojne mozes dat, ked si ju sam vypyta. Vtedy urcite nic nepokazis 🙂 Ale pokial chces dat skor, skus sa spytat na poradni lekarky.

daniela242
29. sep 2012

Nie nemôže, ešte má kopec času, zbytočne mu poškodíš trávenie. Neviem kde sa tak ponáhľaš, je ešte veľmi malinký na takéto experimenty...

evitka82
29. sep 2012

šetri si korunky a fantaziu na neskor,este ma krpec čas.mlieko mu stači ak kojis aj do 7 mesiaca ak nie tak do 4teho,5teho 🙂 moja veduca mala prvy krat vyzivu v 8 mesiaci..

lubikan
29. sep 2012

a si ty ako normalna??rovno mu rozmixuj jedlo pre dospelych a tym ho napchaj...zacni reznom a pridaj aj cili !!!!!!!

Strana
z4