icon

Môže 3 ročné dieťa brať B-komplex na chuť do jedlá?

vejinka
6. nov 2011

odmieta jest v skolke papa ale doma nechce.

majocka26
6. nov 2011

ano mozes. moj syn ich berie dlhodobo s tyzdnovymi prestavkami. alebo skus probiotika - napr. BIO GAIA - nam tieto robia najlepsie

traktor
6. nov 2011

ked nas Maťko nechcel velmi jest, davala som nutrolin B - probiotikum, je sirup aj tablety...pomohlo, krasne sa rozjedol, teraz zje pomalicky aj mna 😀 ..vecne nieco chrusta

bubinko83
6. nov 2011

vejinka mne B-komlex nechcel vypit.Davala som aj vitaminy cebion ale nič.Jeden den papa druhy den vymyšla. V školke sa naje ,ja to už neriešim lebo by som sa zblaznila. A doktorka mi povedala že žiadne dieta neumrie dobrovolne od hladu. 😀 Ked ti rastie a prospieva nerieš to.

luba142
6. nov 2011

@vejinka kludne to mozes skusit, ci ti ten maly B-komplex zje, ak nema problem hltat tabletky 🙂...alebo mu skus kupit rybi tuk, myslim,ze je aj v kapsulach uz, ale to Bcko mu davaj aj z C-vitaminom spolu. Nam sa tato kombinacia osvedcila,ale dcera mala uz 6 rokov a bola po chorobe a dlhodobo malo jedla,uz bola uplne chuda a bleda, po 2 tyzdnoch uzivania sa uplne zmenila aj chut do jedla 🙂

zoja
6. nov 2011

@vejinka, kludne mozes aj dlhodobo, nas jakub ich berie vyse dvoch rokov obcas dam prestavku, ale vacsinou pravidelne Bkomplex zentiva detsky, u nas to na chut do jedla zabera 🙂

tinki
7. nov 2011

presne tak, súhlasím a navyše B- komplex s C-čkom sú výborné aj na imunitu.

ivv
8. nov 2011

doporucujem Feroglobin sirup. obsahuje siroku skalu vitaminov skupiny B 😉 a je na prirodnej baze, zarabany s medom 🙂

hoogy
8. nov 2011

no mozes,ale nam to napriklad nepomohlo ked maly nechcel jest. po case sa rozjedol sam.

luciatko89
20. nov 2011

ja som tiez zufala moj maly ma 3roky a nechce jest raz ma obdobie ze papa ako tak a teraz ze nezje vobec nic uz tyzden,doktorka mi vravi ze je to normalne a k tomu neje vsetko odmieta mi maslovy chlebik a o sunke ani nehovorim :(

janka_pn
20. nov 2011

tiez mam trojrocnu, v skolke zevraj jedava normalne, ale doma niekedy za cely den ledva jeden rozok a mlieko. prestavam to riesit, ponukam jablcka a ine ovocie, sem tam hryzne a pokial nechudne, tak je to asi ok. krvny obraz ma v poriadku.