Môže 3 ročné dieťa brať B-komplex na chuť do jedlá?
odmieta jest v skolke papa ale doma nechce.
ked nas Maťko nechcel velmi jest, davala som nutrolin B - probiotikum, je sirup aj tablety...pomohlo, krasne sa rozjedol, teraz zje pomalicky aj mna 😀 ..vecne nieco chrusta
vejinka mne B-komlex nechcel vypit.Davala som aj vitaminy cebion ale nič.Jeden den papa druhy den vymyšla. V školke sa naje ,ja to už neriešim lebo by som sa zblaznila. A doktorka mi povedala že žiadne dieta neumrie dobrovolne od hladu. 😀 Ked ti rastie a prospieva nerieš to.
@vejinka kludne to mozes skusit, ci ti ten maly B-komplex zje, ak nema problem hltat tabletky 🙂...alebo mu skus kupit rybi tuk, myslim,ze je aj v kapsulach uz, ale to Bcko mu davaj aj z C-vitaminom spolu. Nam sa tato kombinacia osvedcila,ale dcera mala uz 6 rokov a bola po chorobe a dlhodobo malo jedla,uz bola uplne chuda a bleda, po 2 tyzdnoch uzivania sa uplne zmenila aj chut do jedla 🙂
presne tak, súhlasím a navyše B- komplex s C-čkom sú výborné aj na imunitu.
doporucujem Feroglobin sirup. obsahuje siroku skalu vitaminov skupiny B 😉 a je na prirodnej baze, zarabany s medom 🙂
no mozes,ale nam to napriklad nepomohlo ked maly nechcel jest. po case sa rozjedol sam.
ja som tiez zufala moj maly ma 3roky a nechce jest raz ma obdobie ze papa ako tak a teraz ze nezje vobec nic uz tyzden,doktorka mi vravi ze je to normalne a k tomu neje vsetko odmieta mi maslovy chlebik a o sunke ani nehovorim :(
tiez mam trojrocnu, v skolke zevraj jedava normalne, ale doma niekedy za cely den ledva jeden rozok a mlieko. prestavam to riesit, ponukam jablcka a ine ovocie, sem tam hryzne a pokial nechudne, tak je to asi ok. krvny obraz ma v poriadku.

ano mozes. moj syn ich berie dlhodobo s tyzdnovymi prestavkami. alebo skus probiotika - napr. BIO GAIA - nam tieto robia najlepsie