Môže dvojročné dieťa kakao?
Ahojte, neviem ci som v spravnej kategorii, no chcem sa spytat, kedy ste zacali davat dietatu kakao. Nemyslim do mlieka, len vseobecne ako zlozku v potravinach. Nasej idem dat piect tortu a neviem ci mozem dat kakaovy korpus, ked chcem, aby ochutnala aj ona. Ma 2r. Nespapa jej urcite vela a myslim, ze v tomto veku uz moze, no chcem si byt ista 😉 Vdaka
Nasa Emmka uz 10mesacna okusila prvu kakaovu tortu, samozrejme len kusok, ale ochutnala, vzdy ked je torta jej dame, iba ked je nejaka orechova s rumom, tak pre nu pripravim zvlast zakusok bez alkoholu 😉 2 rocne dietatko uz moze prakticky vsetko
jasnee moze
V 2r.som uz davala. Do 2r.len malinky kusok,pokial ma pristihli a pytali,trosku som tak testovala,ako to budu znasat. A maly mal raz ci 2x to kupovane kakaove mlieko s kasou ked sme boli na dovolenke a to mal len 18m. Do 18m.nemali ani kusok.
@fantagiro30 ak nema Tvoja mala alergiu na potraviny alebo v rodine nemate vazne potravinove alergie, tak kludne mozes skusit... dvojrocne dietatko uz nabieha na normalnu rodinnu stravu... 😉
to ma byt zart???preboha..dieta od 1 roka moze jest vsetko..prepac..ale niejako si zaspala dobu 😲 😲 😲
Kakao je dokonca zdrave. Myslim skutocne kakao, aspon 70-80%, nie granko a podobne 🙂
😀 😀 😀 😀
cim neskor tym horsie
Baby jako tohle je uz fakt prehnaneeee.... :-O Nechci ani domyslet, cim ji doma krmis. Chudak dite 😀 Bez urazky.
my od roku uz hadam papame vsetko a kakao pijeme kazde rano a aj vecer pred spanim 🙂 a aj kakaove vyrobky papa
Dievčatá....mamina sa len opýtala,nemusíte ju hneď osocovat...
Tu sa uz clovek vazne nemoze nic spytat bez toho, aby z neho nespravili neschopnu mater!!! Este ze tu mame take premudrele mamicky, ktore zozrali vsetku mudrost sveta a vzdy vsetko vedeli.. neskutocne! 😖
my máme 1,5 ročnú a tiež sme ešte nedávali kakao, ani čokoládu, ani iné podobné výrobky, myslím že na takéto potraviny má ešte čas, takže @fantagiro30 nič si nerob z tých poznámok iných "mám", ktoré sa tu pomaly nad všetkým čudujú a ešte to aj zvýraznia patričným emotikonom... Neviem teda načo vôbec existuje toto fórum, keď tu už pomaly ani žiadnu otázku alebo diskusiu nemôžeš dať ...
2.rocne deti bezne chodia do skolky - nie do jasliciek - do skolky.....kde jedia vsetko, vsetko, vsetko, vsetko, vsetko, vsetko.....takze jej kludne mozes dat kakao plus vsetko, vsetko, vsetko, vsetko, vsetko.......

Sofi jedla normalne tortu na prve narodeniny takisto aj kakao pije rano