icon

Môže papať 5 mesačné bábätko červenú repu?

kikuska_kika
8. mar 2015

Dobry den mamicky idem si k Vam po radu. Maly ma 5 mesiacikov a rozmyslam, ze by som mu dala cervenu repu, len neviem ci ju moze alebo nie.
Za Vase rady Va vopred dakujem 🙂

fopka
8. mar 2015

ja som davala repu, moj maly ju mal velmi rad, teraz paradoxne sa jej uz ani nedotkne. Ale asi by som nezacinala este len 5 mesacnemu prave repou...

junovka
8. mar 2015

Repu-cviklu dieta moze, ale najprv by som zacala zemiakom, mrkvou, cuketou, brokolicou....

sunshineka
8. mar 2015

urcite nie.ma sa davat az okolo9 mesiaca a neskor.a pozor,lebo dost zapeka

zabina27
8. mar 2015

ja som urcite davala uz v zaciatkoch prikrmovania, najskor som mu dala kupenu vyzivu, kde bola repa, asi nie cervena a to mu chutilo, tak som od svokra zobrala cervenu repu a varila mu tu, mohlo to byt zaciatkom 6. mesiaca. je to nasladle, chuti mu to doteraz, len velmi neviem, s cim to kombinovat, kedze je to vyrazna chut 🙂 chuti mu so zemiakom, s ryzou, s maskom alebo so zltkom. ze by to zapekalo, to som veru nepocula, ale ta kakanica z toho potom stoji za to, tiez je tak do tmavocervena, keby som nevedela, co jedol, tak by som sa riadne zlakla

renaatka
12. mar 2015

2dni dozadu som sa to pytała dr,či mu mozem dat,vravela,że cvikla je fajn a mozem,mały má 6m,no citala som ze aż od roka.. Ja dam,ked to dr odsuhlasila 😆