icon

Môže si 2,5-ročné dieťa dať vo výnimočných prípadoch pizzu?

10. okt 2023

Zdravím, myslíte že je veľmi zle ak si vo výnimočných prípadoch dá kúsok pizze aj malé dieťa 2,5 ročne? Mala druhý krát.

Strana
z2
barbora0308
10. okt 2023

@beronsche myslim, ze sme sa iba nepochopili 🤗

nevenka
10. okt 2023

Nasa 8 mesacna najmladsia uz ochutnala aj cokoladu. Piekla som tortu a nejaky kusok coko polevy spadol malemu na zem, niekde pod gauc. A ona cjodi ako vysavac a vsetko do ust. Reku, od coho je zaa spinava a ona sa zalizovala az za usami 🙃😆🤣.
2,5 rocny bezne jedol pizzu, burger, kebab, ked sme niekde boli, naposledy na nakupoch v tescu a nevedel sa dojest 🤣

tehotna40
10. okt 2023

Moji jedia pizzu normálne, ale robíme si doma nech viem čo na nej a v nej je a čo jedia. Mala už asi 2x aj v reštaurácii kúsok pizze.

moon321
10. okt 2023

Moja papa pizzu od 2r.vela x nic nechce jest.aj tak je to len cesto,parad.zaklad,sunka a syr.nic zle

saxana000
10. okt 2023

A chleba so sunkou a syrom by si mu dala?ved to je to iste.. ked na tom neni diabolska čili papricka slanina a klobasa kludne moze..

guliver19
10. okt 2023

Pytas sa akoby pizza bola dva deci whisky. Ja neviem kde sa z matiek vytraca normalny praobycajny rozum preboha????? Pizza je chlebove cesto a na nom syr, zelenina, maso.... co na tom vidis realne ohrozujuce ze sa pytas takto debilne???

kvetinka75
10. okt 2023

@guliver19 lebo sa to hovorí, lebo sa to píše. Zdravý sedliacky rozum sa vytráca

alickapusinka
10. okt 2023

Normálne môže čo ťa záujima čo davájú iné ženy ak TI povedia nedavajú aj TY nedáš normálne kľudne môže zjesť nič jej nebude.

tosomja
10. okt 2023

@guliver19 lebo sa to považuje za fast food a to "božechráň" daj decku, bude mať o chvíľu asi aj adhd z toho. 🙄

danyelia
10. okt 2023

Jasné, že môže...kľudne aj 2 kúsky 🤪

Strana
z2