icon

Môžem dať 6-mesačnému kukuričné chrumky?

vasjar
19. okt 2023

Samozrejme nesolene
Ci to je ešte skoro

dadka128
19. okt 2023

@vasjar a načo prosim ťa.. je mu to treba ? Zbytočne sa mu to bude lepit na zubky a ďasná ci podnebie.. v taktomto obdobi aa začína prikrmovat a nie jest chrupky 😏😏

vasjar
autor
19. okt 2023

@dadka128 preboha sak sa iba pýtam... Nie je nutné takto odpovedať

dadka128
19. okt 2023

@vasjar a ja ti tiež iba odpovedám, ci mu je to treba v 6 mesiacoch .. nič na tom zlé nevidim 😏

zoe_2
19. okt 2023

Ja som dala v 6 mesiacoch, chutilo

daniela1911
19. okt 2023

Záleží od dieťaťa. Niekto je papkáčik už v 6mes. Niektoré deti ešte ani nesedia samostatne.
Ja som dávala až po roku, už to vedela zjesť, nedusila sa a pod. Moja by to v 6mes nezjedla, roztočilo by sa jej to v rukách, lepilo na ďasná a pod.

freepalestine
19. okt 2023

@vasjar mozes. Zabavi sa, zlepsi si jemnu motoriku, nauci sa “chrumkat” jedlo, posuvat ho jazykom do zadu, prehltat.

patka06
19. okt 2023

Dávala som od 6 mesiacov, dcéra sedela a chrumkala, chutili jej a naučila sa popri tom dávať si jedlo do úst aj ho zjesť, aj sa zabavila.
Takže podľa mňa úplne v pohode.

zorkahorka
19. okt 2023

Zacal uz z prikrmami? Skusala si mu uz dat? Ak vedel, co s nimi a vedel pozut, dala by som

vasjar
autor
19. okt 2023

@zorkahorka ako začal, je papkac,

zuzanna33
19. okt 2023

@vasjar chrumky sú len náhrada jedla vykakať ale žiadna výživa.Na rýchle cesty,výlety či k lekárovi môžeš ale ako už bolo písané prikmy nachystať aj deň vopred ak nestíhaš

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
st_277
19. okt 2023

@vasjar ja som davala ked jej isli zuby a moja bola (aj je) extrem živá a neobsedi, tak ked sme kocikali vzdy musela nieco papat inak by mi vyskocila🙈 ale davala som asi az od 7-8 mesiaca, zalezi podla situacie 🙂