Najvhodnejšie džúsy pre deti
Dobry den chcem sa spytat mam rocne dieta nechce pit vodu ani caje iba krabickovy dzus viete mi poradit ktory je taky ze najmensie zlo? 😆 dakujem
jasne ze bude odmietat vodu bez chuti, ked moze pit sladene dzusy :((
@petraretra moje deti v tomto veku nevěděli, co su krabickovy džus. Ako to tvoje dieta vie?
Takže ano, riedit, postupně zrušit.
Poznám chlapca, ktory od mala nevypije ine než sladene pitie. Má 10 rokov a pomerne velku obezitu.
vsetky, ked tak su hipp hotove caje a stavy (myslim, ze aj dm znacka ma nejake) tak mozes skusit(ale tiez to nie je na celodenny pitny rezim), da sa to riesit, caje nie su extra sladke co si pamatam... neviem ci su vobec sladene... ale neviem ci tam to podaie slamkove z krabicky nebude viac navykove.
To vážne? Kto mu dal? Už keď ochutnalo sladké .... odnaucit radšej.
Kup dzus, dzus vylej z krabicky a nalej tam vodu. Tak male deti sa este celkom nechaju oklamat, pripadne najprv daj pol na pol s vodou a o den uz len cistu.
Urob mu doma stavu a zried s vodou
No toto fakt nie je dobrý návyk... Pozri ja chápem, že dostať vodu do tak malého drobca je niekedy veľmi ťažké prešli sme si tým ale skús to s tou vodou.. postupne mu rieď tie džúsy a môžeš skúsiť ku koncu dať do krabičky od džúsu len vodu proste ho na to preučiť .. poprípade nesladený čaj
Na Slovensku neumierajú deti smädom. Džúsy a sladené veci by som zrušila a dokonca ani vodu dokola nevynukovala, raz bude dieťa smädné a vypýta si.
Moje do 3r také nepijú. Ak už veľmi mladší chce, tak rozriedim. Zvyčajne však nemá problém, že nemá džús.
Žiadny. Max by som urobila domácu stavu a dala dieťaťu to, no určite nie miesto vody
Ja vás plne rozumiem. Moja 9m tiež nechce piť. Od narodenia žiadnu vodu, žiadny čaj, kázala nám sama pediatricka čaj s cukrom. Ale ani to nepije. Začalo jej chutit ovocné smootie ale vypije max za deň 30ml. Skúste to, miesto sladkých džúsov ak tak 🙂
jasne ze bude odmietat vodu bez chuti, ked moze pit sladene dzusy :((
@lila246 ale najprv som jej vodu davala ci som ju mala nehat uplne bez nicoho? 😅
A nekojis?
To vážne? Kto mu dal? Už keď ochutnalo sladké .... odnaucit radšej.
@gribka1 mam aj svokru co by jej kofolu davala tak myslim ze toto je este ok 😂a vsetci v rodine ma idu vysmiat ked jej davam cistu vodu
@gribka1 mam aj svokru co by jej kofolu davala tak myslim ze toto je este ok 😂a vsetci v rodine ma idu vysmiat ked jej davam cistu vodu
@petraretra Áno, veď väčšina národa tlačí v nákupných kosikoch samé sladké vody a ok to nie je. Voda je najlepšia. U nás sa žiadne džúsiky nepijú. Nič to dieťaťu nedá.
@petraretra moje deti v tomto veku nevěděli, co su krabickovy džus. Ako to tvoje dieta vie?
Poznám chlapca, ktory od mala nevypije ine než sladene pitie. Má 10 rokov a pomerne velku obezitu.
@barka1 a to aj ten dzus s vlacikom? To je iba ovocie
Všetky sú zlo. Postupne mu ti rieď vodou stále viac.
@thereisabear aj také kde je iba ovocie?
za mna dm bio feniklovy caj s jablkovo hroznovou stavou je mensie zlo alebo dm bio jablkovo hruskova stava s neperlivou vodou a ešte maju jednu značku ale si nespomeniem, ale maju ju aj vo freshi male krabickove dzusy kde su uz riedene vodou bez cukru len stava a voda skus popozerat.
Neboj sa , napije sa keď bude smädný aj z vody 🤦🤦🤦
@thereisabear aj také kde je iba ovocie?
@terezkaarthuramax ani džúsy zo 100% čistého ovocia nie sú vhodné lebo obsahujú pomerne veľa (ovocného) cukru a zároveň neobsahujú vlákninu ktorá v ovocí prirodzene reguluje prísun a spracovanie fruktózy. Ovocie ju uvoľňuje postupne džús skokovo
@barka1 tak ak sedi pri telke a telefone a nebeha poriadne von tak je obezny bohuzial ja som skusila vsetky sposoby podaja vody ci striekacka asi 5 druhov flias 6 druhov poharov uz som zufala a nemohla som ju nehat bez kvapky vody tak myslim ze v tychto teplach co budu je lepsie dat aj ten dzus ako nic ci? Lepsie je dehydratacia? Ja sa uz v tejto dobe nevyznam vsetko je zakazane😂
@barka1 tak ak sedi pri telke a telefone a nebeha poriadne von tak je obezny bohuzial ja som skusila vsetky sposoby podaja vody ci striekacka asi 5 druhov flias 6 druhov poharov uz som zufala a nemohla som ju nehat bez kvapky vody tak myslim ze v tychto teplach co budu je lepsie dat aj ten dzus ako nic ci? Lepsie je dehydratacia? Ja sa uz v tejto dobe nevyznam vsetko je zakazane😂
@petraretra buď si totálne trafená ,alebo je toto for. Neexistuje,že normálna žena napíše ,že jej ročne dieťa sedí pri telefóne alebo na telke a nechce nič piť len sladke a ona si nevie rady. Toto neverím ,že je skutočne
Urob mu doma stavu a zried s vodou
@laura164 odstavila som mandarinku pomaranc a nechce ani to
Ja vás plne rozumiem. Moja 9m tiež nechce piť. Od narodenia žiadnu vodu, žiadny čaj, kázala nám sama pediatricka čaj s cukrom. Ale ani to nepije. Začalo jej chutit ovocné smootie ale vypije max za deň 30ml. Skúste to, miesto sladkých džúsov ak tak 🙂
@dominima a ake prosim smoothie robievate? Lebo moja vypije tak 10ml aj to vypluje 😆takze nic
@dominima a ake prosim smoothie robievate? Lebo moja vypije tak 10ml aj to vypluje 😆takze nic
@petraretra nerobím, kúpila som v tescu už urobené. Tiež nemám síl dačo robiť keď vypije kvapku a potom už neotvori ústa. Ale dnes mi pekne papala polievku čo je tiež voda..
@petraretra buď si totálne trafená ,alebo je toto for. Neexistuje,že normálna žena napíše ,že jej ročne dieťa sedí pri telefóne alebo na telke a nechce nič piť len sladke a ona si nevie rady. Toto neverím ,že je skutočne
@barbie2023 to som kde napisala? Citajte s porozumenim
@barbie2023 bola rec o 10rocnom obeznom chlapcovi nato som narazala

Všetky sú zlo. Postupne mu ti rieď vodou stále viac.