icon

Najvhodnejšie džúsy pre deti

petraretra
29. apr 2025

Dobry den chcem sa spytat mam rocne dieta nechce pit vodu ani caje iba krabickovy dzus viete mi poradit ktory je taky ze najmensie zlo? 😆 dakujem

Strana
z2
gribka1
29. apr 2025
@petraretra

@gribka1 veru nie

@petraretra Keď bude smädné nápije sa. Koľko bolo dieťa bez vody?

petraretra
autor
29. apr 2025
@dominima

@petraretra nerobím, kúpila som v tescu už urobené. Tiež nemám síl dačo robiť keď vypije kvapku a potom už neotvori ústa. Ale dnes mi pekne papala polievku čo je tiež voda..

@dominima ved prave ze polievky moja tiez nastastie papa tak asi to necham len na tie a ked uz bude najhorsie tak mozno si aj tej vody chlipne dakujem krasne aspon niekto normalne pise a neutoci dnesna doba je katastrofa vsetko je zle ja uz neviem kde to zijeme😆

petraretra
autor
29. apr 2025
@gribka1

@petraretra Keď bude smädné nápije sa. Koľko bolo dieťa bez vody?

@gribka1 no dlho ona neda nic do seba len mlieko pije nevien ci aj to sa moze brat do pitneho rezimu a polievky ma tiez rada nastastie

gribka1
29. apr 2025
@petraretra

@gribka1 no dlho ona neda nic do seba len mlieko pije nevien ci aj to sa moze brat do pitneho rezimu a polievky ma tiez rada nastastie

@petraretra Čo je to dlho? Deň či dva?

petraretra
autor
29. apr 2025
@gribka1

@petraretra Čo je to dlho? Deň či dva?

@gribka1 no tak mozno 4 dni ani kvapku predtym aspon tak 10ml vypila

gribka1
29. apr 2025
@petraretra

@gribka1 no tak mozno 4 dni ani kvapku predtym aspon tak 10ml vypila

@petraretra Tak rob ako ti radili, riediť a potom v pomere viac vody.

thereisabear
29. apr 2025

@petraretra ani mlieko nepije? Moji obaja nepili vodu tom veku takmer vôbec, aj za 10ml som bola rada. Neskôr začali.

barka1
29. apr 2025
@terezkaarthuramax

@barka1 a to aj ten dzus s vlacikom? To je iba ovocie

@terezkaarthuramax neviem, čo je džus s vlacikom. Žijeme v ČR a deti su už na ZŠ.

Vy tu nadávate na dobu a co všetko sa nesmie a neviemco...ale faktom je, ze obyčajna voda je najdostupnejsie a najlepšie pitie pre ludi. Vždy to tak bolo, to nie je ziadna novinka. A ak ju dieta odmieta, treba ho trpezlivo učit pit ju. A tiez asi treba trochu triezvy pohlad na pitný režim. My - generacia 80. a 90.rokov sme chodili do školy a von na ihrisko bez flasiek, po TV sme sa napili vody z umyvadla, celé poobedie sme nepili, možno sme občas vbehli napit sa k niekomu domov. Zdravotne sme boli v poriadku, nic nám nebolo.

prasiatko30
29. apr 2025

Na co si si dieta navykla to mas 🤷‍♀️ moje mladsie ditko odmietalo pit viac menej donedavna kdejaky sladky sajrajt. Vsak mam len vodu na uhasenie smadu. Ty co pijavas? Vsak ponechavam flase vody na dosah dietatu, nezda sa mi, ze pije dost? Kupim dynu nakrajam do misy a ponukam dietatu - sladke a plne vody. A postupne si zvykne

terezkaarthuramax
29. apr 2025
@barka1

@terezkaarthuramax neviem, čo je džus s vlacikom. Žijeme v ČR a deti su už na ZŠ.

Vy tu nadávate na dobu a co všetko sa nesmie a neviemco...ale faktom je, ze obyčajna voda je najdostupnejsie a najlepšie pitie pre ludi. Vždy to tak bolo, to nie je ziadna novinka. A ak ju dieta odmieta, treba ho trpezlivo učit pit ju. A tiez asi treba trochu triezvy pohlad na pitný režim. My - generacia 80. a 90.rokov sme chodili do školy a von na ihrisko bez flasiek, po TV sme sa napili vody z umyvadla, celé poobedie sme nepili, možno sme občas vbehli napit sa k niekomu domov. Zdravotne sme boli v poriadku, nic nám nebolo.

@barka1 je to dzus len z ovocia

prasiatko30
29. apr 2025

Inaksie ak je polievky, pije mlieko, je ovocie, zase to rocne dieta ti nebude pit liter vody este k tomu. Skor maj vzdy pripravenu flasu vody a obcas jej dat cucnut. Tiez chod prikladom - ak ta bude vidiet, ze pijes vodu z nejakej peknej flasky a ani ju nebudes ponukat mozno skor bude zvedava a bude chciet to co pije mama. Pri stolovani - u nas je vzdy dzban cistej vody na stole a automaticky davam ku tanieru pohar a naplnam ho vodou este pred tym ako zacneme jest. Dieta opakuje to co vidi, ze robite doma - ak teba nevidi pit vodu a vsetci sa nadievate sladkym, alebo nicim tak ani dieta nebude pytat cistu vodu

lucianak
29. apr 2025

Ja som kupila olejceky od dōtera a synovi zvyknem kvapnut 1 kvapku do vody. Trochu ju to ochuti.
Alebo zvyknem do litra vody nakvapkat trochu citron a supnut tam.par platkov uhorky. Dostane to dobru chut, len ci to bude tak male dieta pit 🤷‍♀️
O chvilu bude mata, medovka, baza, bobulove ovocie 🍓🫐🍇🍉🍋‍🟩🍊... nakrajat ovocie, nechat "vyluhovat", supnut tam byliny a osviezenie jak vysite

petraretra
autor
29. apr 2025
@prasiatko30

Inaksie ak je polievky, pije mlieko, je ovocie, zase to rocne dieta ti nebude pit liter vody este k tomu. Skor maj vzdy pripravenu flasu vody a obcas jej dat cucnut. Tiez chod prikladom - ak ta bude vidiet, ze pijes vodu z nejakej peknej flasky a ani ju nebudes ponukat mozno skor bude zvedava a bude chciet to co pije mama. Pri stolovani - u nas je vzdy dzban cistej vody na stole a automaticky davam ku tanieru pohar a naplnam ho vodou este pred tym ako zacneme jest. Dieta opakuje to co vidi, ze robite doma - ak teba nevidi pit vodu a vsetci sa nadievate sladkym, alebo nicim tak ani dieta nebude pytat cistu vodu

@prasiatko30 no ved to je to ze ja pijem iba vodu sladene nemam rada len ten moj chlap od rana do vecera pobehuje s plechovkami od koly on ine nevypije tak mozno aj preto nechce vodu

prasiatko30
29. apr 2025
@petraretra

@prasiatko30 no ved to je to ze ja pijem iba vodu sladene nemam rada len ten moj chlap od rana do vecera pobehuje s plechovkami od koly on ine nevypije tak mozno aj preto nechce vodu

@petraretra zauzivaj zvyk pri stole dzban cistej vody a kazdy jeden svoj pohar s naliatou vodou a odpijat si. A zrus muzovi plechovky

dominima
30. apr 2025
@petraretra

@petraretra ňuz je to tak ako píšete.. mamičky ktorým deti pijú liter čistej vody nás nepochopia 🙂 pekný dník.
Veď nech si každá mamka robí ako chce

kaca222
30. apr 2025
@dominima

@petraretra ňuz je to tak ako píšete.. mamičky ktorým deti pijú liter čistej vody nás nepochopia 🙂 pekný dník.
Veď nech si každá mamka robí ako chce

@dominima tak nie pokiaľ tým blíži dieťaťu 🤷‍♀️
Autorka, naozaj, deti čo pijú sladké vody/čaje/džúsy, majú v strašnom stave zuby. Nie každé, ale väčšina.
Neboj sa, nezomrie ti od smädu, občas ponúkni, hlavne, nech to má na očiach. Dávaj polievky, tam je vody dosť. V roku ani môj syn skoro nič nevypil, ale nikdy by som mu nič iné ako vodu nedala. Maximálne nesladeny čaj, ale nechcel ani tie. Teraz má 2,5 roka a je to cisterna, aj v noci niekoľko krát pije

pralinka86
30. apr 2025

Cize vie piť cez slamku, to je dobre. tak to vyuzi a ponukaj z pohara s peknou farebnou slamkou..
Ano, bude teplo, bude dieta smadne, napije sa aj vody, len vydržať..
https://www.thermos.sk/detske-termosky-a-termot...
Toto su pekne a aj dobre flase, odporúčam
A k tomu džúsu, dm ma fajn ich jablkove stavy, byvaju 500ml aj 1l.. riedila by som v pomere ako sirupovu vodu
A argument, ze rodina sa smeje, ze ponukas vodu, by som sa zasmiala nad nimi nech sa pozru na seba ako vyzeraju a v akom stave je ich zdravie.

petraretra
autor
30. apr 2025
@pralinka86

Cize vie piť cez slamku, to je dobre. tak to vyuzi a ponukaj z pohara s peknou farebnou slamkou..
Ano, bude teplo, bude dieta smadne, napije sa aj vody, len vydržať..
https://www.thermos.sk/detske-termosky-a-termot...
Toto su pekne a aj dobre flase, odporúčam
A k tomu džúsu, dm ma fajn ich jablkove stavy, byvaju 500ml aj 1l.. riedila by som v pomere ako sirupovu vodu
A argument, ze rodina sa smeje, ze ponukas vodu, by som sa zasmiala nad nimi nech sa pozru na seba ako vyzeraju a v akom stave je ich zdravie.

@pralinka86 ano cez slamku toho najviac vypije mame aj taky poharik so silikonovou slamkou ked to prvykrat vyskusala vypila cely pohar vody ale po dakych 4 dnoch ju to omrzelo dakujem vam krasne pozriem to lebo fakt ma toho milion a pri kazdej flasi pohari vydrzi tyzden 😆..no ved ja uz sa len rozculujem nad nimi hlavne nad svokrou ta sa ma co najmenej do toho starat btw dneska behala mala s poharikom po zahrade a vypila skoro cely tak uz ju nejdem nasilu nutit ona fakt ked bude smadna tak si da 😊

lucianak
1. máj 2025

A neskusila si dat do plechovky od koly, co muz pije, vodu a dat tam aj slamku?? Mozno by netrebalo ani kazdy tyzden novy poharik kupovat 😃

Strana
z2